Cykling i ösregn, Schlagerartister och sista jobbdagen

Sista dagen på jobbet för denna sommar och jag är både lättad och lite stressad haha eller ganska mycket stressad. Så skönt att slippa gå upp 05.30 på morgonen men samtidigt så mycket som ska hinnas med nu innan flytten.
 
I onsdags var det första dagen på stadsfesten och rixfm-festival med bla Måns Zelmerlöw och en hel del andra melloartister och eurovision artister också så då var ju jag och Putte såklart bara tvunga att åka ner och kolla haha. Min cykelfärd till stan blev en spännande historia dock, det började nämligen regna och inte lite heller. Jag hann ungefär 1 km innan det började ösregna som tur var hade jag mitt paraply med så jag tog upp det och fortsatte cykla. Efter ungefär 1 km till började det regna ännu hårdare och hagla så jag fick söka skydd i en närliggande busskur och till råga på allt slog det till en helt sjukt åskknall som fick mig att skrika högt för jag blev så skrämd herregud! Hjärtattack delux. Till slut efter att ha suttit fast där i kanske 10 min så slutade det äntligen regna och jag kunde fortsätta, resten av kvällen sen blev solig och varm tack och lov.
 
Gävlepubliken är stel som vanligt och jag tycker nästintill synd om alla artister som verkligen försöker få igång publiken haha... Mohombi och Måns var väl de som lyckades bäst och det blev en riktigt rolig kväll som fick avslutas med nutellamunkar.
 
Igår var det en vanlig jobbdag med ett gympass efteråt och idag har jag som sagt min sista dag på jobbet. Om lite mindre än en vecka flyttar jag till Bjärnum så även fast jag alltid är så dålig på det så ska jag verkligen försöka ta vara ordentligt på sista tiden hemma.
 
(null)
(null)
(null)
(null)