3 mil på cykel, utomhusbio, födelsedagsfirande och 7 timmar på Harnäs

Det är sjukt hur fort tiden gått, nu är jag nästan klar med min näst sista jobbvecka och flytten till Bjärnum börjar närma sig med stormsteg. Hela jag är ett litet stresspaket, beslutsångest och nerver på det gör allt lite värre. Jag önskar verkligen att jag var en sån som kunde ta sånt här med ro men det kan jag tydligen inte, tack och lov fick jag en väldigt fin helg förra veckan som kunde skingra tankarna på annat.
 
Sommarvärmen som slog till ordentligt redan i slutet på förra veckan var välkommen och i torsdags senast jag skrev var det varmaste dagen på väldigt länge. Det blev som sagt två svängar till vårvik under dagen sen på kvällen var det dags för utomhusbio. Jag har nog aldrig varit med om en så varm utomhusbiokväll nånsin, vid midnatt var det fortfarande 22°C varmt, galet! Jag gick med Louise och Emil och det blev en jättetrevlig kväll, filmen som visades var Dirty Dancing som jag såklart sett innan men det var ett tag sen nu och det är ju en klassiker. Nåt annat att nämna är att jag oplanerat cyklade över 3 mil i torsdags sammanlagt haha, det är ju bra med motion iallafall.
 
Jag gick och la mig alldeles för sent för att kliva upp 06.30 dagen efter så hela fredagen flöt förbi i en trött dvala men jag lyckades ta mig till gymmet iallafall efter jobbet. I lördags hade vi firande för pappa och eftersom vädret var så bra kunde vi sitta ute verkligen hela eftermiddagen och kvällen vi åt god mat och fransk chokladtårta, spelade kubb och så framförde jag och Hanna vår sång vi skrivit till pappa, en sång är ibland det finaste man kan få och det var inte ett öga torrt knappt så jag och Hanna kunde hålla oss. Det var verkligen en toppenkväll och jag hoppas Pappa var nöjd med sitt 50 års firande.
 
Det gäller att ta vara på soldagarna så i söndags blev det en hel dag på Harnäs. Det var jag, Jossan, Louise och hennes kompis Vilma som åkte ut tidigt på förmiddagen med matsäck och allt. Det är första gången på väldigt, väldigt länge jag umgås så med ett helt litet tjejgäng här hemma i Gävle och det var verkligen supertrevligt! Nästan 7 timmar var vi där ute så massor av sol, bad, fika, prat och skratt blev det, otroligt mysigt och roligt dag. Solbränd till tusen var jag efteråt men det var det värt.
 
Så vi fick en vecka sommar i juli iallafall, det gäller ju att vara glad för det man får för nu är vi tillbaka till 10°C och öronmuffar på morgonen igen. Den här veckan har hittils bjudit på jobb, gym och en hel del avsnitt av Queer Eye som förövrigt är en fantastisk serie, sommarens sista veckor rullar på.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)