Trötta tankar

Wow två inlägg på samma vecka som inte läggs upp på samma dag? vad kommer all denna tiden ifrån borde inte jag öva? Ja det kanske jag borde men hela min livsvarelse är trött på mig just nu. Det var varit intensivt att leva i detta pre-audition kaos nu i nästan två månader, slitsamt för kroppen, för rösten och för psyket. Så jag har ont, min röst är trött och mitt huvud är luddigt men samtidigt så är det ju väldigt roligt att hålla på med det här också. Det är ju på ett sätt lite som att repa inför en show förutom att din premiärpublik endast består av en liten grupp människor som bedömer allt du gör... viket på ett sätt också är som att tävla i gympa så jag antar att jag är ganska van med det scenariot iallafall haha.
 
Hur som helst så är vi på upptakten nu och det känns att vi går in i en väldigt konstig period nu med mycket känslor. Igår fick vi äntligen materialet för den sista auditionen som en sista tårta på tårtan haha det blir ju nästan absurt när en tänker på allt en ska göra så ibland måste man bara skratta åt det hela och då är det skönt att kunna skratta tillsammans. Bara som igår uppe i köket på kvällen skrattade vi så vi grät åt olika audition-scenarion, åt absurda monologer eller knasiga låttexter och det kändes väldigt befriande att få göra det. Det är så mycket allvar kring detta och det är självklart för det är nåt som betyder väldigt mycket för oss alla men som så mycket annat så gäller det också att få skratta ibland åt det hela tillsammans.
 
Det kommer vara en rolig men också tuff tid som kommer nu och jag vet inte alls hur jag kommer reagera eller hur det kommer gå, det känns ganska läskigt. Det ända jag vet är att jag hur som helst alltid måste fortsätta framåt.