When miss rona hits

Okej så tillbaka till det här med att denna vecka inte riktigt gått enligt planen! Det började egentligen lite lätt redan i helgen, på söndagskvällen. Fler och fler med förkylningssymtom så på måndagsmorgonen hade mer än hälften av klassen valt att stanna hemma antingen sjuka eller för att en hade träffat nån av de som blev sjuka i helgen. Jag mådde bra i måndags så jag gjorde mina distansdans lektioner som vanligt och sen åkte jag in till skolan. Vi var 8 av 22 på plats... kändes inte så hoppfullt. I alla fall så fick vi som var där en liten introduktion till Cats-blocket och fick lära oss en kort liten korre som tydligen är audition-korre till cats, det var annorlunda men kul! sen avslutade vi dagen med ett sångteknikpass. 
 
Jag som hade mått prima hela dagen började känna lite små diffusa symtom på måndagskvällen, lite extra trött och torr i halsen. Jag mådde väl egentligen inte superdålig när jag vaknade i tisdags heller men sen slog febern mig med ett slag i ansiktet usch och fy och tack och lov för Ipren! Mår skit var slagorden för tisdagen men så fort jag fick ner febern så kunde jag i alla fall leva någorlunda normalt, jag kunde till och med vara med på teaterlektionen, på distans, även fast min feberhjärna var lite små seg ibland haha. Våra lärare har förövrigt satt hela klassen på distans denna vecka som en försiktighetsåtgärd, då så många är sjuka. Jag låg mest i soffan hela dagen och passade på att kolla på Wanda Vision och filmen Emma, jag tänkt se ett tag, den var mysig! Jag kanske borde se om den igen när jag är frisk dock eftersom min feberhjärna har lite svårt att hänga med på allt haha.... 
 
Igår vaknade jag utan feber vilket var så skönt! den steg lite under dagen men fortfarande på normala nivåer så jag mådde ändå okej. Jag var med vilade alla lektioner utom teatern men fick smita iväg lite tidigare eftersom det var dags att göra mitt covid-test. Herregud så långt in i näsan den skulle! jag trodde nästan jag skulle få slut på pinne haha annars så var det inte så farligt att göra testet ändå, det gick snabbt och jag fick även svar snabb, bara ca 8h senare. Så gissa vem som har corona.... nej usch och fy hörni, jag trodde verkligen jag skulle kunna klara mig från detta men när miss rona slår till så slår hon hårt... Jag mår ändå okej under omständigheterna så vi håller tummar och tår för att det bara är att vila och låta det här passera nu. Tack och lov för vår klasschatt nu ändå, humor håller oss alla flytande 💗 annars så fick jag roa mig igår med att bygga ihop mitt piano och kolla på film.
 
Tack och lov är jag feberfri idag också och mår ändå ganska okej men känner av att det är lite mer tungandat och nåt som är oerhört irriterande är att jag känner mig rörig i huvudet men, men vi försöker bara ta oss igenom det här nu. Jag var med på teaterlektionen på zoom idag också, vi jobbade lite med Rudolf Laban vilket var kul, jag har jobbat med hans tekniker förut i gymnasiet så det blir intressant att fräscha upp sina kunskaper igen och testa skapa karaktärer. Jag gjorde även musikalhistorian, den är ju vanligtvis på distans ändå så förutom att min röriga hjärna gjorde det lite svårt att formulera svaren på frågorna efter så gick det ändå okej. Annars har jag mest tagit det lugnt idag, typ.. i alla fall. Jag är verkligen dålig på att bara vara sjuk, jag blir så rastlös och okoncentrerad. Vi håller tummarna för att jag fortsätter hålla mig på bättringsvägen i alla fall så jag kan få tillbaka lite lugn och struktur över dagarna.