Rocketman och tillbaka i växeln

Jaha då var ledigheten över för denna gång och jag är tillbaka i växeln vid pappersbruket igen, det är ju mitt tredje år här ändå så det har ju börjat höra sommaren till nästan haha. Hur som helst är det trots tidiga morgonar väldigt tacksamt med ett stabilt luftkonditionerat sommarjobb.
 
I söndags avslutade jag hela min ledighet på bästa sätt med att gå på bio med mamma och äntligen se Rocketman. Jag har väl egentligen inte nån större realtion till Elton John och hans musik förutom möjligvis musiken till Lejonkungen men han är ju en legend och en väldigt intressant artist som fasinerar. Den är ju lika mycket musikalfilm som biopic och väldigt snyggt gjord med snygga dansnummer och såklart bra musik. Taron Egerton är även fantastisk bra i sin rolltolkning av Elton och jag gillar att han verkligen sjunger själv också.
 
 
Nu är jag inne på min andra arbetsdag och här är allt som vanligt. Det sköna med att få rutiner igen är iallafall att komma igång ordentligt med träningen efter några lugnare veckor jag känner verkligen att jag behöver det. Jag mår ju alltid som bäst när jag får träna plus att jag har ju ett mål att komma ner helt i splitt till i höst så det är ju bara att sätta igång. Igår blev det mest handstående och bålstyrka vilket känns idag men det är bara bra haha. 
 
Hur som helst dagen fortsätter rulla på, får se hur mycket samtal som rullar in nu på eftermiddagen.