Beslutsångest och ett danssolo + svart & silver nail art

Veckorna här innan alla auditions fortsätter att rulla på och alla lever lite på gränsen till PANIK haha. Mycket ska läras in, monologer, låtar, noter ska fixas, låtar ska väljas och ibland måste även saker postas. Alltså stackars våra lärare som får ta all panik från alla hela tiden haha!
 
Veckan har annars varit rätt vanlig iallafall på schemat, balett, jazz, sång och monologträning och sen kvällar fulla med rep inför muku-projektet eller bara egna rep på sånger och monologer. Det som tagit mig mest energi denna vecka har ändå varit min extrema beslutsångest över vilken valfri monolog och sång jag ska välja till min första audition... herregud jag har varit ett vrak över detta... Tack och lov hade jag ändå lite tur i onsdags på interpreten då det blev en mindre som sjöng och d.v.s. att det fanns en sångplats över och mina lärare tänkte varför inte utnyttja tiden? så då fick jag chans att väldigt spontant sjunga igenom mina två val för audition-låtar och få hjälp att välja! Så efter mycket om och men kunde jag posta både noter och monolog igår förmiddag haha.
 
Igår var det även dags för redovisning av projektet på jazzen, eller ja alla 20 koreografier hinns ju inte med så Mattiaz lottade ordningen och jag var den sista för dagen som fick visa. Det var ganska nervöst för den här koreografin är ju ändå min första nånsin. Det gick bra iallafall och sen skulle den läras ut också vilket är en annan femma när en som jag koreograferar på ord istället för räkning hehe... men jag tror det gick okej ändå och hoppas att folk gillade den. 
 
I den totala stressen som ligger i luften här hela tiden nu har tyvärr träning förutom de schemalagda danspassen tyvärr hamnat lite i skymundan och jag saknar den verkligen så igår körde jag ett riktigt fys, styrka och stretchpass i danssalen på kvällen. Wow vad det var tungt men välbehövligt. Min kropp mår ju ändå bäst när den får träna ordentligt. Nu ska jag bara hinna förnya gymkortet också så jag kan börja lyfta lite skivstång igen, det saknar jag också.
 
Fössta tossdan i mass var det igår också vilket är Smålands inofficiella nationaldag så det firades såklart med massipantåta haha.
 
Idag är det äntligen fredag igen och internationella kvinnodagen! En dag att hylla och lyfta kvinnor och kvinnofrågor och påminnas om hur viktigt det är att vi för vidare kampen mot jämställdhet! Vi har kommit långt men det är såå långt kvar att gå!

Personligen har jag inte haft en jättebra dag men det är bättre nu. Så nu blir det fredagsmys uppe i köket.