2018 året jag inte firar något alls tydligen?

"Det blir midsommar ändå" sa mamma när jag pratade med henne i onsdags och beklagade mig över att jag inte hade några som helst planer och så sant så blev det midsommar även fast jag inte firade typ alls. Det verkar ha blivit en knasig trend det här året att firanden inte funkar i min livsplanering, min födelsedag hann jag knappt med, valborg satt jag hemma och skrev hemtenta och idag på midsommar hann jag inte åka hem p.g.a. den kommande flytten och ingen hade tid att komma till mig så det blev inte så mycket av det hela. Men högtider är kanske inte min grej ändå, för mycket social press och krossade förväntningar. Julafton är mysigt iallafall men då är en ju med familjen och då blir det en annan sak.
 
Hur som helst till nåt helt annat så hade jag mycket bättre träning igår, bakåt gick fortfarande lite segt men trampetten och dubbelsträckthalven har verkligen börjat blivit jättefina så det är kul!
 
Tillbaka till idag så "firade" jag min midsommar med att gå upp kl 7 och tvätta sen stressa in till stan för att hinna köpa ett till fotskydd innan de stängde, tejpen börjar nämligen går mig på nerverna nästan bokstavligen och det är så mycket enklare med skydd som går att ta av nu när vi ska iväg på läger i en vecka. Så kom jag hem igen kollade klart på filmen Zodiac jag började på igår, pratade nån timme med Hanna på facetime, såg en skrämmande dokumentär om USA:s fängelsesystem och målade en midsommar nail art. Wow vilken midsommar alltså.....
 
Imorn är min sista hela dag i lägenheten innan jag flyttar ut på söndag vilket känns helt sjukt men, men så imorn är det storstäd som gäller... gosh mitt liv fortsätter att vara så exciting.
 
 

Rastlöshet, Heathers och gympa

Den sista veckan rullar på och jag fortsätter vara stressad över det mesta även fast jag inte egentligen behöver. Jag tror jag längtar efter lite mer struktur eftersom jag så lätt oroar mig. Hur som helst så skrev jag ju att jag skulle försöka ta vara på den här veckan meen det har gått sådär hittills... det är ju galet att jag ändå bor typ 40 min från Stockholm innerstad och ändå så finns det inget att göra men det är inte så kul att göra allt själv heller så det är väl det som hindrar lite också.
 
I måndags var det mest intressanta träningen på kvällen som dock kändes lite rörig men jag fick iallafall till fina likavarv på tumblingen när vi strömmade så alltid något. Tisdagen var otroligt rastlös, jag spenderade förmiddagen med att tvätta håret och fixa med naglarna men sen hade jag inte lust att sitta inne mer så jag åkte in till stan. Jag skulle egentligen bara köpa ett nagellack men hoppades på att det kanske var nån kompis som kunde ses. Ingen tur på den fronten tyvärr så det slutade med att jag köpte det där nagellacket och sen promenerade runt lite i humlegården och gamla stan innan jag fick nog och åkte hem igen.
 
Igår hade jag nåt slags Heathers tema då jag bestämde mig för att se filmen från 1989 med Winona Ryder och Christian Slater och alltså omg vilken jäkla film... så sjuk och hemsk och underbar på samma gång snacka om svart humor, den hade absolut inte funkat idag om den kommit ut nu.. Sen på kvällen började jag kika på musikalversionen av filmen på Youtube, den är rätt lång så jag orkade inte se klart hela dock.
 
Där emellan var det träning och den var rent ut sagt skit. Vi började på bord men allt kändes rörigt och ofokuserat och mitt självförtroende sjönk mer och mer till botten med varje varv när jag inte lyckades förbättra mig, var nån sak bra då missade jag en annan grej och det kändes bara helt jäkla hopplöst... Det var säkert inte så dåligt som jag uppfattade det men mitt usla självförtroende gör att jag inte kan se det. Jag gick vidare på bakåt sen men eftersom bakåt redan är obehagligt för mig och mitt självförtroende var kört i botten så slösade jag bara varv vilket blir som en ond cirkel för jag blir arg på mig själv och känner mig super irriterande som gymnast.. Jag var på riktigt lättat när träningen var över för allt bara kändes så skit...
 
Ännu en långtråkig dag idag men det regnar ute så då behöver jag iallafall inte ha dåligt samvete av att sitta inne och göra ingenting... Men, men jag ska väl kanske kika på nån film och sen ikväll är det träning som jag hoppas med hela mitt hjärta går bättre än igår.
 
 

En bra fredag iallafall

Den näst sista veckan här i Täby börjar lida mot sitt slut och det känns rätt vemodigt sen att jag hade en rätt dålig och ensam dag igår gjorde väl inte saken bättre. Det blir liksom nåt slags moment 22 att jag är stressad över flytten så jag orkar inte göra nåt speciellt men jag blir otroligt rastlös och uttråkad av att bara sitta hemma en hel dag, det blir liksom inte rätt heller. Jag som har varit så otroligt upptagen med saker nu i flera veckor också är nästan inte van att bara ha ingenting alls jag måste göra...
 
Hur som helst var fredagen en riktigt bra dag iallafall för då var Axel här! Så att först inte hinna ses på 3 månader för att sen ses två gånger inom loppet av 8 dagar, det gäller att passa på när det funkar liksom haha. Det var som sagt en jättefin dag vi bakade banankaka och var en sväng till stranden, spelade lite musik, fikade massor och sen på eftermiddagen kunde jag äntligen visa min favoritfilm Once (som förövrigt alla borde se!) så hann vi se klart Crimson Peak och Hercules också. Det blev en heldag helt enkelt, superkul!
 
 
Gårdagen var som sagt lite seg jag tror det mesta jag fick ut av den var att kolla på Wreck it Ralph så bara det säger ju mycket haha...sen idag har jag bara gjort den vanliga veckostädningen och nu på kvällen körde vi en lång friståendeträning i JG med fullt fokus på detaljer. Sista veckan kvar nu, let's make the best of it!