lite skola lite köpis


som sagt är det ju fredag idag vilket innebar en lång tråkig historia föreläsning och sen matte.

Efter skolan följde jag med Amanda och Julia ut till köpis, julia skulle överrasska hennes kille och köpre därför 4 paket kinderägg och en liten leksaksgubbe som hon och amanda knölade in i insalgspapper och tejpade ihop haha hon köpte också ett kort med prinssesor på till han haha sen var det bara att vänta på att han skulle dyka upp. Vi kollade lite i affärerna och fikade på IKEA. Vid runt 18 tog vi bussen hem eller jag åkte hem dom hoppade av på stan.

Nu hemma har bara ätit och äntligen lyckats skicka iväg min historia läxa jag glömde imorse, nu blir det nog att lyssna på lite musik eller äta choklad eller båda haha

jag idag en suddig bild dock


vääntar hehe


sitter just nu hos Amanda och ska vell åka ut en stund till köpis men det verkar ta ett tag till innan vi åker, just nu står amanda och lockar julias hår och sjunger men sen tror jag vi ska åka iväg hehe.
skriver mer när jag kommer hem

29 september


Idag kan jag äntligen gå och lägga mig tidigt (inte för jag troligen kommer göra det men hehe) jag är helt kvällsklar och sitter bara och fejsbookar lite nu.

Dagen idag bjöd på först en lång teater lektion före lunch med våran teater lärar vikarie som är som en dagisförken, ALLT är chokladkräm haha vissa saker vi får göra med henne är ju roliga men ibland så undrar man lite.

Efter lunch var det svenska fast ja vi satt i bibiloteket medans dom som inte har haft redovisning hade det. Vi satt mest och prata om lite allt möjligt där i biblioteket så det blev inte så mycket plugga hehe. Vår nästa lektion var historia men det lektionen var frivillig men man fick helst inte gå hem förens man hade gått på häslokoll hos skolsöterskan så vi förflyttade oss från biblan till väntrummet utanför skolsköterskan där vi fortsatte att prata haha.

När jag äntligen kom hem så pluggade jag lite sen var det träning som gällde.

Jag idag