träningen


är det bara jag som känner att man inte orkar göra nästan nånting på söndagar? visseligen har jag träning mitt på dagen men söndagar känns alltid as sega. Träningen idag gick extremt segt och inte så bra eller ja det mesta gick okej förutom skruvarna som gick ganska så skit skulle man kunna säga. Det roligaste på hela träningen var i allafall när jag, Malin och Isabelle pratade om dom ny trampolinkillarna...

Jag: Asså man ser att dom där två inte passar in här på gympan
Malin: mm dom ser lite töntiga ut
Isabelle: Nej dom kan inte vara töntiga den ena har ju en märkes-tröja på sig

hahaha :'D

Be safe/ Emelie

happy halloween!


HAPPY HALLOWEEN ALLIHOPA!

ja det är ju idag man går bus eller godis faast jag hoppar det i år haha. En annan sak kom ni ihåg att man skulle ha vridit tillbaka kl en timme igår kväll alltid lika förvirrande hehe. nä nu tänker jag nog se en film fast ingen skräckis usch nej nått kul eller sorjligt kanske :)

Bara för att jag är så snygg som vampyr ;)


Be safe/ Emelie

löördag


I'm sorry för den låga uppdateringen men så blir det ibland

idag belv det lite shopping köpte bla en tröja från Vila och har också kollat på lite tapeter och sånt till mitt rum annars har jag fixat lite runt bloggen och sånt jag är har blivit ganska så trött på blogg.se att det är så segt att blogga på men det är bara det att jag inte riktigt fattar någon annan bloggkänst.

Be safe/ Emelie