hur man dödar ett manus


man måste först ha ett manus i två kopior man verkligen hatar för man är så trött på det, sen tar man en tändare och eldar upp halva ena manuset för att sen kasta det på marken, stampa, spotta på det och efter det slänga det i soptunnan innan man går vidare till den andra kopian som man river sönder, äter en bit av och sen slänger i soppkorgen. Det här är ett av många sätt att döda ett manus!

hahahaha ehm ja så kan det gå om man hatar ett manus, så allt ovanstående gjorde jag och min grupp med våra manus idag och det känns sååå skönt nu efteråt när vi äntligen är klara :D
Sen måste jag bara skriva No offence mot tvåorna som har skrivit det här, vi vara bara sååå trötta på att jobba med den här scenen efter ca 5 veckor x)

Annat vi gjort idag är att kolla på Stolthet & Fördom på engelskan den var rätt så bra faktist, pratat om commedia dell' arte på teater teorin och såklart spelat upp scenerna på röstlektionen.

Efter skolan gick jag ner på stan med Moa och hjälpte henne leta skor medans jag väntade på att Hanna (min kompis) skulle komma ner på stan.
När hon kom ner så gick vi till George och fikade, Moa gick vid runt 5 men jag och hanna satt kvar och pratade om allt från galna framtidsplaner till snygga tvseriekaraktärer. Vi satt där i ca 4 timmar :o haha så runt halv 9 tog jag bussen hem.Nu ska jag gå och lägga mig och imorn skulle jag kunna tänka mig att våran ena teater lärare inte är så gald på oss över vårat manus mord hehe x)
Godnatt.

Garfield nails


då var det måndag igen då och ja det har väl varit en helt vanlig dag idag.
Vi hade som vanligt fysisk teater första lektionen, en kurs jag trodde skulle vara roligare men jag hoppas den blir bättre med tiden. Efter den lektionen hade vi *famfar* matte! haha vi har inte haft matte sen innan lovet så jag har faktist saknat det lite... eller så är jag bara så sjukt trött på håltimmar x)

När matten var slut var det dax för lunch och efter lunchen hade vi engelska och (blää) estetisk komunikation, det är inte min (eller någon annans) favorit kurs hehe.

När vi slutade blev det att stressa hem, äta och åka på träning. På träningen fokuserade jag på min helskruv bakåt och jag lyckades få till några riktigt bra på slutet vilket var kul.här är bilden på mina nya naglar jag målade igår, det blev katten Gustaf haha :D


Nu sitter jag som vanligt och fryser om fötterna och orkar inte hämta ett par strumpor x) och borde gå och lägga mig så jag ska nog ta och göra det nu (eller om en timme det beror på) hehe. godnatt

förmiddags träning och nagelmålning


jag kom på att jag inte hade bloggat nåt idag så jag får väl ta och slänga upp nåt nu :)
Jag hade som sagt träning hela förmidagen vi körde både fristående och redskap, jag börjar få till en fin tsocka till matta nu det är bara springningen och innhoppet som sätter käppar i hjulet på mig som vanligt -.- men nu får blir det hårdträning på att fixa till det.

Efter träningen så åkte jag hem och duschade och tvättade håret, åt, pluggade lite, och sen satt jag mig och målade naglarna runt 19. Kl 22 sen var jag klar med naglarna (haha) men det var en ganska krånglig design men det blev ganska bra, jag lägger upp en bild på dom imorn :)

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda för en ny skoldag imorn, godnatt.