Under mitt äppelträd

Då var det sista juli då hörrni och vi går in på slutspurten av sommaren, bear in mind att jag nu har fyra återstående veckor att komma på vad jag ska göra till hösten, ingen press liksom hehe... Nej men på riktigt jag vet att jag skriver så här vaje sensommar men jag vet att jag inte kan och vill fortsätta leva i den här limbon av beslutsångest i ett år till för att inte göra nåt beslut är ändå i sig ett beslut, men nog om det nu.
 
Efter två helger i rad med festligheter så återgick det till det normala igen denna helg, bara två rätt lugna dagar med mycket bättre väder än väntat. I lördags var jag visserligen in en sväng till stan på förmiddagen men söndagen spenderades på bästa sätt på en filt i solen lyssnades på några bra sommarprat. Helgen var dock över alldeles för snabbt och denna måndag känns så fruktansvärt seg, jag sov rastlöst i natt också så jag är ganska så trött och omotiverad. Bara tre timmar kvar sen blir det nog ett kortare träningspass så kanske jag får lite ny energi haha.
 
 

Hjärtat säger ja men kroppen säger nej + hav-nail art

Att börja jobba klockan sju på morgonen har förut inte varit nåt jätteproblem men av nån anledning så har det kännts otroligt jobbigt denna vecka, det är som att larmet ringer mitt i natten varje morgon. Det kanske har nåt att göra med vädret också, grått och fuktigt.
 
Inte har jag bloggat på hela veckan heller förutom den lilla listan jag gjorde i tisdags, jag har inte ens skrivit om helgen efter i fredags. Jag har ju tid men av nån anledning tar jag mig inte tid. Men, men hoppas ni är med på en liten recap på dagarna som gått.
 
Efter fredagens festligheter mådde en ju lite halv kasst på lördagen, inte jättefarligt ändå utan mest jobbigt då jag får ångest av alkohol dagen efter, oberonde på hur mycket eller lite jag druckigt, det kanske är nåt kemiskt som blir tokigt jag vet inte. Men som tur var så var lördagen en väldigt fin dag, pappas födelsedag dessutom så vi hade hela släkten här på fika och kunde till och med sitta utomhus så det var mysigt.
 
Söndagen sen var lugn, jag gjorde väl egentligen inget mer speciellt än att gymma med pappa. Jag var väl så där halv peppad på gym men det är också vid såna tillfällen en kan överraska sig själv för det gick rikigt bra att köra och jag kände mig stark och pigg efter.
 
Sista arbetsveckan för juli startade sen i måndags och veckan har rullat på i sin vanliga takt, det vill säga mycket långsamt haha och eftermiddagarna har innehållit antingen träning, serietittande eller nagelmålning. I onsdag fick jag till och med träna gympa igen, alltså en riktigt 2,5 timmes träning med volter och allt, bakåtstationer och friståendesvårigheter. Hjärtat säger Ja! och kroppen säger Nej! men det var så väldigt kul att köra igen öven fast en fick dras med lite krämpor. Nu försöker jag överleva träningsvärken också haha men det är så värt det.
 
Det ser ut att bli en låångsam arbetsdag även idag men det är ju fredag också. Planerna efter är nog bara att sova men planer kan ju ändras.
 
 

En trött liten morgonlista

Trötta morgonar nu så här mot slutet av Juli när det verkligen inte skulle sitta fel med lite semester, vad passar då mer än en lite morgonlista.
 
När går du upp?
Just denna vecka går jag upp 05.40 då jag börjar jobba klockan sju, börjar jag åtta går jag upp 06.30 och om jag får välja helt själv så är 09.00 en ganska bra tid

Vad är det första du gör varje morgon?
Stänger av alarmet och tänder sovrumslampan i ansiktet på mig själv så jag inte somnar om haha är jag ledig så är det nog att kika på mobilen

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Runt 15 min kanske, sminkar mig i sovrummet så jag spar ner på badrumstid haha

Är frukost viktig?
Oh ja superviktigt! varje morgon

Vad äter du till frukost?
Oftast en kopp te och två mackor med ost och skinka

Är du morgontrött?
Inte så värst, till en början kanske men så fort jag är uppe så blir jag pigg

Vad har du för alarm?
Alarmet på min gamla ipod-högtalare

Hur ser en perfekt morgon ut?
En solig och varm sommarmorgon där jag får vakna av mig själv runt 08.00 tiden utan måsten och bara ligga kvar och dra mig en stund innan jag går ner och gör frukost med nåt gott bröd och kikar på morgontv. Ja jag vet att det låter som jag är pensionär haha...

Vad är det bästa med morgonen?
Lugnet och känslan av att allt liksom precis vaknat

Hur går du helst klädd på morgonen?
Jag brukar klä på mig vardagskläder ganska direkt när jag går upp, är jag ledig så blir det dock kanske lite mjukare vardagkläder.