3 timmars hål och fröken Julie


idag var sista skoldagen för mig den här veckan för imorn bär det av mot RM3 i Göteborg jag är såååååå taggat och nervös haha

Det har varit en vanlig torsdag förutom en håltimmer på 3 timmar, vi hade scenisk gestaltning på morgonen där vi fick prata mode och göra en karaktär utifrån ett plagg. Sen hade vi det där härliga... 3 timmars hålet som spenderades mest i skolbiblioteket och på stan, efter vi slagit död på det där 3 h var det historia sen sluta vi.

Efter skolan så har jag packat och hållt på till helgen sen kl 18.20 bar det av mot stan för att se Fröken Julie på teatern.
Fröken Julie var helt okej, absolut bäst och man gämför de andra pjäserna vi fått sett. Den vart dock lite lång tråkig efter ett tag det händer ju inte så mycket i sånna här pjäser så.Nu har jag stress fixat klart det mesta tills imorn så nu väntar sängen så godnatt.
Jag kommer inte blogga nu i helgen eftersom jag ska bort just so you'll know

28 mars


eftersom jag gjorde mitt muntliga NP i svenska förra veckan hade jag bara två lektioner idag. Röst/Karaktär före lunchen och sen matte.

På karaktär håller vi fortfarande på med pjäsen Tre Systrar men nu har vi blivit tilldelade karaktärer från pjäsen som vi ska fördjupa oss i och gestalta, Jag har fått karaktären Natalja vilket jag tycker ska bli intressant.
På matten fick vi reda på matteprovet och jag hade B så jag är asnöjd :D

Hemma nu efter skolan har jag inte hunnit gjort så mycket jag satt mig och jobbade matten jag missar på fredag och hämtade ner lite påskfjädrar från vinden. Nu ska jag äta strax sen bär det av till gympan för träning.såå glad det är över | trött tisdag


jag hann inte blogga igår då jag var och tränade i hudik så det få bli nu.

Jag är såå glad och lättat att gårdagen är över och det pga 2 saker estetiska kommunikations redovisning och en sen träning i Hudik.
Dagen såg ut som vanligt med fysik teater där vi fick gör fysiska gestaltningar, matte, engelska där jag Marrew och Vera var lediga och gick och köpte kinderägg och sjöng låten Timon och Pumba sjunger för att locka bort lejonen i lejonkungen... jag vi är estetare haha x) och estetisk kommunikation.

Sista lektionen var det ju som sagt redovisning av kursen, vi har jobbat i grupper med att göra typ en kort "föreställning" med både cirkus, dans och teater. Det gick såå mycket bättre än jag trodde jag är faktist riktigt nöjd så jag hoppas vi får bra betyg annars blir jag ju lite småsurig.

Vi fick sluta 1½ timme tidigare än beräknat och mitt tåg till Hudik gick inte förens runt 17 så jag satt kvar i skolan och umgicks med resten av klassen som också väntade på det dom skulle göra efter skolan.
Träningen senare gick bra, det var bara fristående men det känndes bra och jag fick köra på en plats jag känner igen så.Vi kom hem ganska sent efter träningen så runt kl 12 kunde jag gå och lägga mig.

Här är nagel designen jag målade i söndags
Med tanke på att jag kom hem så sent igår så är jag helt sjukt trött idag, det har visseligen inte varit någon speciellt ansträngande dag bara det vanliga, engelska, teater teori och karaktär.

Vi hade egentligen extra insatt träning idag men jag kände att jag orkar verkligen inte och jag måste plugga på om ideologier så jag stannade hemma istället, då kan jag gå och lägga mig tidigt också men först ska jag se på desperate hihi.