Easter nail art med påskkyckling

 
Halv ett blev jag väckt imorse... mamma brukar aldrig låta mig sova så länge... vad är det för fel?... jo justja sommartid!
Men med massa snö på backen känns det verkligen inte som det är påväg mot sommar, gosh jag vill ha vår! jag älskar våren! När allt blir varmare, ljusare, blommorna kikar fram och man vet att snart är det sommar!
Så att denna snö förstör min vår gör mig inte alls glad... Men ja solen skiner iallafall.
 
Jag tänkte plugga idag och tog därför tag i allt kring pjäsen, karaktärsarbete, repliker, kostym och rekvisita vilket betyder att jag bockade av några punkter på "att göra listan". Jag lyckades även skriva klart min önskelista, vilket är på tiden då jag fyller om ca 22 dagar.
 
Här är även bilden på mina påsknaglar, som jag lovade, såå söta!
 

En längre morgon än väntat

 
Klicka för att läsa gårdagens inlägg
 
Jag gick ju och la mig efter kl 2 igårnatt men kl 9 bestämde sig min kropp och att vakna.... seröst... Jag fick en längre dag än väntat iallafall. När jag då fick en låång morgon passade jag på att tvätta och reda ut fågelboet aka mitt hår och sätta mig och måla årets påsknaglar.
Jag målade inget jätteavanaserat bara påskäggsmönster och en kyckling men det vart jättesött så jag är nöjd, bild får dock komma imorn när jag har ork haha
 
På kvällen sen var vi ut och åt med familjen, det var trevligt och med god mat så trots lite retandes med varandra var det en bra kväll.
Imorn ska jag ta tag i allt plugg jag har så fint sparat till mig själv... gosh why!
 

långfredag med festligheter

 
Planerna för gårdagen var att måla naglarna och ta det lugnt men det tyckte inte mamma, nä städa och damma fick det bli istället. Som alltid när jag börjar städa hamnar jag in nån slags städmani och började damsuga ur min fotölj och sortera papper så städandet tog verkligen hela förmiddagen men fint vart det.
 
På kvällen väntade festligheter hos Elin som fyllde 18 förra veckan, det var en mycket trevlig kväll med trevligt sällskap, massa tokigheter och dans. Fest är ju oftast inte min grej men jag tror jag börjar bli bättre på ett nu, jag hade iallafall roligt, jag blir så glad av att bara bli bjuden.
Sen fick jag även skjuts ända hem av Fanny och hennes kille, det var verkligen super gulligt av dem så slapp jag åka buss helt ensam hem.
Mina kompisar är verkligen amazing!
 
Jag kom inte hem för sent heller utan åt lite frukt och gick och la mig runt 2 halv 3