Improviserad klippning med mera (lördag-idag)

Så här dålig på att blogga har jag inte varit på så länge jag antar att jag inte har så mycket att skriva om eller nåt sånt. Helgen var inget speciellt, jag bokade alla resor och boenden till mina antagningsprov i lördags så det känns rätt bra annars så var det träning på söndagen som vanligt. Men vi blev lite undanskuffade så den kändes rörig och så gymmade vi istället, jag var inte så glad.
 
Min syster bestämde sig för att klippa mitt hår i söndags också... eller ja rättare sagt mitt raka hår i nacken som var längre än allt annat hår. Jag visste att det var illa men inte att det seröst var 1 dm längre än allt annat hår! haha. Nu är håret för kort istället för min syster inte borde bli frisör haha men det ser ändå okej ut och det växer ju ut igen... haha...
 
 
Igår var inte så händelsefull heller, träning igen och våra tränare var tvungna att gå iväg på möte så vi fick en halvtimme gympa sen fick vi gymma igen.. Min kropp höll på att dö, att gymma samma övningar två dagar i rad känns lite väl mycket. Idag har jag tagit vara på att vara hemma själv så jag har suttit och sjungit vid pianot halva dagen, mycket Amy Winehouse blev det men även lite fransk musik. 
 
Nä jag måste verkligen rycka upp mig nu och ta tag i det här igen men jag har lite saker att ta i tur med så bloggen kan bli lite lidande även här framöver, vi får se vad som händer.
 

Nere

Det är alltid så svårt att få mig själv till att blogga när jag inte känner mig så glad, alltid svårt att veta hur mycket jag vill skriva om utan att tråka ut läsare men jag har helt enkelt haft två ganska dåliga dagar nu i slutet av veckan.
 
Förmiddagen idag var ändå rätt okej, jag var på stan och sprang några ärenden och vädret var underbart nästan så det kändes lite vår i luften. Men en för mig rätt ogivande fredagsstyrka och inställda planer sänkte mitt humör och ja kvällen var inge vidare. Lite mig själv och skylla kanske men jag har ingen lust att hacka mer på mig själv än jag redan gör så det är som det är. Jag hoppas på en bättre dag imorn.
 

Både effektivitet och rent slöseri (måndag-idag)

Det här med bloggandet går bra nu för mig märker jag... jag vet inte ens varför, jag antar att jag har haft andra saker som ockuperat mitt huvud.
 
Veckan har rullat på i ganska vanlig takt måndagen blev inte lika effektivt använd som jag planerat men jag hade iallafall träning på kvällen så jag fick nåt ordentligt gjort iallafall. Det var visserligen inte nån sån där superträning utan ganska rörig och jag blev rätt less.
 
Tisdagen blev en motsats till måndagen på alla plan. Jag skrev så min handled började göra ont och gjorde klart en hel karaktärsanalys i en enda sittning... Kanske lite extremt att sitta i 5 timmar och jobba men om det var det som krävdes för att jag skulle få mig själv till att göra det så fick det vara så. Jag hann även med småsaker som att fixa naglarna och tvätta håret, så effektiv har jag inte varit på länge. Senare på kvällen var jag även en sväng till Putte för att fira med han, Johan och Ludde att Johan fått en ny lägenhet, så vi åt glass och tittade på klipp från roast på Berns på Youtube, det var jättetrevligt.
 
Jag vet inte vad som hände med all min effektivitet men för den hade total lugnat ner sig redan igår. Men det är svårt att jobba med monologer själv också, det blir lätt fokus på annat. Jag kan alla mina texter utantill nu iallafall så nu är det svåraste kvar, att bli säker och hitta ett bra sätt att framföra dem.
 
Idag har jag tyvärr haft en väldigt låg dag på grund av vissa saker med gympan. Mitt mående är väldigt kopplat med min motivation så det har inte blivit så mycket gjort idag. Jag hade träning nu på eftermiddagen iallafall och jag fick helt enkelt ge mig själv ultimatumet, antingen så går jag runt och är nere eller så lägger jag allt det åt sidan bara några timmar och bara fokuserar på volterna och inget annat. Det hjälpte faktiskt och jag hade ändå en okej träning men det är tufft.
 
Nu ska jag göra nåt korkat som att börja se en 80-tals film jag redan har sett när jag egentligen borde sova. Men, men det är sånt som händer och imorn är det ju ändå fredag.