Shoppa och redskapsförvirring

Helst när jag shoppar har jag gärna nån med mig, det blir liksom lite trevligare då. Men ska en åka in en tisdagsförmiddag och få saker gjorda så får en tyvärr åka in själv.
 
Dagens outfit, (åh saknar verkligen att få komponera ihop söta outfits varje dag, men ibland som idag blir det av iallafall)
 
 
Jag sprang runt på stan hela förmiddagen och kikade jag köpte bl.a. en present till min gammelmoster och lite nagellack, en puderborste och ett par nya skrubbvantar till mig själv. Det börjar dyka upp många fina vårklänningar nu men det blev ingen med hem idag, jag försöker spara pengarna istället så jag ska kunna åka till London nån gång här framöver. Jag åt sen lunch på Waney's innan det fick bära av hem igen.
 
Damma hela övervåningen stod på schemat när jag kom hem igen vilket gick rätt snabbt ändå så sen väntade bara middag innan det var dags att åka in till gympan.
 
Jag och typ alla andra har nog aldrig varit så förvirrade över vad vi egentligen planerades köra den hr träningen, tumbling bakåt? framåt? trampett? bord? haha Det blev tillslut både tumbling bakåt och trampett fria till grop. Våran gammla "kära" kuddgrop blir ju nämligen utbytt till en mer praktisk MD-grop nästa vecka så nu passar vi på att spin-to-win i de gamla kuddarna en sista gång haha. Så för min del blev det fina dubbelsaltos på tumbling och sen dubbelsträckt på trampetten där mitt armdrag faktiskt funkar nästan helt okej nu. Det var en roligt träning så jag är nöjd.
 

Rycka ut varje hårstrå

Idag har jag gjort nånting som fått känna mig lite powerful haha, jag har nämligen epilerat benen.
 
Jag är en tjej som väljer att ta bort mitt hår på underbenen, jag trivs helt enkelt inte med det. Jag skulle vela säga att det är ett eget val dock tror jag att mitt val i grunden är baserat på samhällsnormen. Det är intressant att diskutera det här, jag tror många finner sig i samma tankegångar som mig, jag är imponerad och lite avundsjuk på de kvinnor som är coola och trotsar normen men jag tror inte jag skulle kunna vara en av dem ändå. Dock skulle det aldrig falla mig in att raka överbenen(?) alltså låren och så, det håret syns ändå inte. Men iallafall som sagt jag väljer att ta bort visst hår.
 
Jag har testat det mesta, rakapparat, hårborttagningskräm, vax och rakhyvlar och det blir lik förbannat alltid hår kvar eller stubb bara nån timme efteråt så idag efter ännu ett smärtsamt och misslyckat försök med vaxning så letade jag fram Mammas epilator som min sista utväg innan jag provat allt. En epilator drar alltså ut håren från roten när man drar den över huden. Mamma hade skrämt upp mig från att testa den tidigare med skräckhistorier om hur galet ont det gör men jag testade och jag ska inte ljuga det gjorde ont. När det var som värst stod jag och kallsvettades haha men det var inte så farligt som jag väntat mig, jag tror jag är ganska smärttålig ändå.
 
Lite prickiga men lena ben och en adrenalin rush från smärtan gav det mig iallafall så jag känner mig rätt nöjd med resultatet och lite sådär halvt powerful från att klara av smärtan haha det kanske låter sk*tkonstigt och det är troligen adrenalinrushen som är orsaken haha men iallafall. Så jag rekommenderar att prova om man känner sig trött på alla andra hårborttagningsprodukter, det funkar men gör ont.
 
Förutom detta intressanta hårborttagningsäventyr har jag inte gjort så mycket mer intressant idag, jag testade ett recept på banan och havregryns bollar som smakade sådär... och jag har kikat på en jäkla massa buzzfeed videos på YT men det är inte vidare intressant att skriva om kanske.
 
Imorn ska jag ner på stan en sväng hade jag tänkt, får se om det händer nåt mer intressant.
 

Bambi och gympa (igår)

Jag tror jag är inne i nån disney-fas just nu, visserligen är jag ju typ alltid det men nu har jag börjat kolla om alla filmerna också. Igår såg jag Bambi, åhh den är verkligen såå fin! Den är otroligt vackert tecknad och alla små djur är så sjukt söta. Skunken 'Blomma' är förövrigt min favorit. Det roliga är också att jag minns den så väl även fast det var otroligt länge sen jag såg den men jag minnsändå vissa repliker och melodier till sångerna.
 
Förutom denna att se denna gamla filmklassikerså gjorde jag inte så mycke mer än att träna igår. Träningen gick dock bra. Vi var själva och körde fristående så det var lite halvsvårt med fokuset men vi gjorde det vi skulle iallafall. Sen improverade vi lite och tränade lite armdrag till trampetten på kort sats och jag är så excited över att jag faktist fattar det nu på kort sats. Lite mer träning och succseivt backa satsen så hoppas jag har har det på lång sats också snart.Vi avslutade sen med lite trampolin och stretch
 
Bambi och gympa det var en ganska så precis sammanfattning av min söndag det.