Igång med gymnastiken

Jag haltade ur sängen imorse vilket är en ganska bra indikation att det var en väl utförd första redskapsträning för terminen igår. Jag har längtat efter att snurra volter, utvecklas och bli bättre, bara det.
 
Igår körde vi gympafabriksträning med både trupp 1, 2 och 3, massa med gymnaster alltså och det var bakåt och bord som stod på schemat. Bara grunder och stationer men jag kände ändå att jag fick ut mycket och det känns lite bättre på både bakåt och bord som båda är min svagheter. Förhoppningsvis har jag hittat nåt bra teknikmässigt som jag kan använda mig av, vi håller tummarna för det iallafall. Så avslutade vi med ett kondis och explosivitets pass.
 
Träningen idag kändes lite sämre alltså jag gjorde mitt bästa men förutsättningarna var inte lika bra. Det var framåt och fria och vi körde med trupp 1 typ.. Vi delade ändå upp oss på redskapen och vi är inte så många i trupp 2 nu för tiden så på slutet kändes det som vi ar typ 3 st bara som körde på tumbling och ändå fick jag knappt nån coachning alls så nej det kändes rörigt. Av nån konstig anledning kör vi i trupp 2 en halvtimme kortare också så vi fick inte vara med på stretchen på slutet? Jag hoppas dessa träningar blir bättre sen.
 
Nu är en massa sömn väldigt nödvändigt så får se hur kroppen mår imorn, jag gissar dock på en härlig träningsvärk.
 

"Semester"

Tillbaka till verkligheten nu då igen, det känns lite ovant men hur den än är så kommer jag nog ta de här första dagarna som "semester" eftersom jag inte haft nån den här sommaren men sen måste jag börja ta tag i saker.
 
Hur som helst vad har hänt sen sist? Jag hade en nästan oförskämt lat helg den här helgen som var men efter att ha gått upp 05.40 hela förra veckan för att jobba kände jag mig så värd det haha. Jag var visserligen och fikade med Jossan efter jobbet i fredags men annars har jag mest bara varit hemma, fixat med lite saker som behövde fixas, kört nåt gympass, målat naglarna och börjat kolla på en ny serie.
 
 
Igår körde jag mitt sista schemalagda pass på jobbet för denna sommar så som sagt skulle en kunna säga att jag tar lite sommarlov nu. Lite ledigt känns ju ändå rätt välförtjänt efter en sommar helt utan semester. Gymnastikterminen drog igång igår också förresten, höstterminen 2017 och vi började den med ett gympass och det kändes riktigt bra. Efter alla gympass i sommar känner jag mig mer rutinerad än aldrig förr, jag har blivit starkare och min teknik är bättre. Det är mycket roligare att hålla på då.
 
Jag lyckades undkomma den värsta träningsvärken idag men det har nog att göra med att jag fick tillräckligt med sömn när jag inte behövde gå upp tidigt och jobba imorse. Jag känner mig ganska rastlös att vara hemma ändå även fast jag egentligen inte gör så värst mycket på jobbet men dagen har rullat på. Jag var till tandläkaren imorse, jag har spelat lite piano, övat franska, spelat ukulele, varit ute och gått, lyssnat klart ett program av P3 dokumentär och avslutat serien Westworld.
 
Som sagt jag får ta lite "semester" nu men sen måste jag ta tag i det verkliga kaoset.
 

En fredagslista

Eftersom det är fredag och inte finns så mycket att blogga om just idag känns en lista väldigt passande. Denna hittade jag här efter lite googling. Så on y va !
 
Brukar du le eller vara allvarlig på bilder?
Lite både och men jag ler nog oftast.

Hur kom du fram till ditt bloggnamn?
Mitt ordinarie bloggnamn eeemmme kom till för jag egentligen ville att min blogg skulle heta emme men det var redan upptaget haha. Min nuvarande namn är dock väldigt enkelt mitt fulla namn Rut Emelie.

Har du någonsin snott en vägskylt?
Haha nej varför ens?

Vad brukar du dricka till maten?
Vanligt vatten eller bubbelvatten

Din standardpizza?
Jag är en tråkis men min favorit är vesuvio

Brukar du någonsin räkna dina steg medan du går?
Nej men det kan vara kul att kolla då och då i mobilens automatiska stegräknare bara för att, särskilt de gångerna jag varit i Paris.
 
Kan du gå ner i spagat?
oh ja på båda benen, splitt är dock drömmen
 

Tre saker du älskar?
Gymnastik, stå på scen och musikaler

Vad skrattade du åt senast?
Jag minns faktist inte men troligtvis nånting Hanna sa

Har du en bra hårdag?
Jag har inte tvättat det sen i tisdags om det kan vara ett svar på frågan haha

Ditt livsmål?
Leva ett liv jag är stolt över. Jag har massor med drömmar och likande men det viktigaste är att få leva ett lyckligt liv.

Var vill du vara om sex år?
Gärna på en teaterscen eller framför kameran och kunna försörja mig på det

Det senaste du åt?
Min lunch, pasta med skinksås

Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
Typiskt nog har bloggade jag inte nåt just den dagen men det var en tidigt vår lördag i mars och jag antar att jag var hemma och kanske kollade på nån serie eller bara umgicks med familjen.
 

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
Humor, tillit och ödmjukhet

Har du något onödigt du gör?
Harklar mig för mycket, övertänker allt och bryr mig för mycket om vad andra tycker vilket är verkligen onödigt

Vad är det sämsta med denna vecka?
Det har börjat blivit riktigt kallt ute... jag vill verkligen inte ha höst!

Vad ska du göra i höst?
GÅ PÅ LADY GAGA I OKTOBER! *lämnar rummet*