Niger och säger att nu är det vår

Jag orkar inte hur otroligt långt det blir mellan inläggen just nu, jag tror jag saknar inspiration vilket är tråkigt egentligen då jag gillar att blogga men det händer liksom inte så mycket intressant just nu. Våren är en knasig tid för mig också för samtidigt som jag fullkomligt älskar årstiden så är min framtidsångest alltid värre på våren och mitt självförtroende lite svajigt men kämpar på och jag vill ändå tro att jag tacklar det ganska bra iallafall skillnaden från föregående är är ju iallafall att jag fortsätter jobba framåt trotts en massa skit.
 
Iallafall så har ju några dagar rullat på här, helgen bara var, vi hade träning på söndagen och sen var det ett spänt årsmöte på kvällen, diskussioner och osämja men förhoppningsvis så kanske alla dessa problem löser sig nu inom en snar framtid.
 
Ny vecka och den började med en ledig måndag med träning på kvällen, en träning som var okej i ca en timme innan det bara blev pannkaka av allt så vi inte hade några tränare och ingenting planerat att göra. En kan säga att jag var ganska så less alltså! Sen på den lilla timmen då vi faktiskt körde kämpade jag med min bakåt-teknik som seriöst snart får mig att slita mitt hår för att det går såå långsamt fram... jag vill också snurra liksom och jag blir lite smått avundsjuk på de som bara liksom "hittar" tekniken... bara att fortsätta kämpa I guess.
 
I tisdags hade jag ett jobbpass på förmiddagen sen på kvällen var jag äntligen på bio och såg Skönheten och Odjuret. Vilken nostalgitripp liksom, jag älskar den tecknade filmen så det här var som att uppleva en lite mustigare version. Det är inget för den som hoppas på nåt häftigt och nyskapande men älskar en den tecknade så kommer en att gilla denna också. Min största kritik förutom odjurets CGI ansikte är Emma Watson's sångröst som tyvärr lät alldeles för konstlad med för att vara trovärdig. Alltså tyvärr men studioinspelad sång som läggs på i efterhand blir aldrig lika bra som liveinspelade sångnummer i filmmusikaler.
 
Igår och idag har jag varit ledig igen, det var lite dåligt med jobbpass denna vecka men det är sånt en får ta när en så länge bara jobbar extra. Så de här två dagarna har sett ganska lika ut, lite pianospel, lite jobb med ansökningsmonologer, Köttfärssås och spagetti till lunch, lite slösurfande på Youtube ja typ så. Men idag så väntar träning också alldeles strax och jag hoppas jag får lite revansch från i måndags.
 
 

Lite jobb, lite gympa

Den här veckan har rullat på utan särskilda hinder i vägbanan, jag jobbade i tisdags men hade sen två dagar ledigt att fixa med lite saker som behövdes göras typ som att städa, skicka i väg nåt mejl jag skjutit på, rensa i mobilen och skicka in en ansökan m.m.
 
Igår hade jag även veckans första träning, foten stör mig lite men det går okej att köra ändå jag får försöka lyssna på kroppen. Träningen kändes överlag lite rörig många gymnaster, dåligt kösystem och satser som inte ville funka. Så nej inte riktigt min dag, jag får ta revansch på söndag istället.
 
Idag fick jag jobba igen så tre pass blev det ändå den här veckan vilket är riktigt bra. Det var en lugn dag, fredagar är oftast ännu lugnare än resten av veckan så det var inga problem att jobba för min del. Jag var in till stan sen en sväng för att köpa hårinpackning men annars så har eftermiddagen varit ganska händelselös. Kvällen blir lugn den med, som om jag brukar göra saker på fredagar ändå så...men, men jag kan passa på att ta igen lite sömn iallafall.
 
 

Självgående nu

Tillbaka på jobbet igen idag men nu är jag på egen hand och det går jättebra. Visst ibland får man svåra frågor om vem som ansvarar för grotning bland annat? Liksom vad är ens grotning till att börja med??? Men det löser sig med lite hjälp från kollegor och så när jag kör fast haha. På den dötid som är emellan samtalen så hinner jag passa på att plugga lite franska på datorn också så tiden flyter på bra.
 
Kroppen är fortsatt sliten idag också efter helgens tävling så även fast jag är surig över att träningen idag blev inställd så gråter min fot av glädje för lite extra vila haha. Men sen är det på ett igen bara för jag har lust att få upp lite fler nya varv inför RM senare i vår.
 
Lite dagvill blir jag när det inte är nån träning men imorn är det iallafall tisdag och jag ska upp och jobba igen 07-16 så bäst att sova.