Nu får jag helg

Nu har jag jobbat mitt för den här veckan, igår kändes det som jag fick stressa hela kvällen för att komma ikapp. Inte på humör och tankspridd men det gick okej ändå. Det kändes dock som hela dagen igår var lite så, jag hade ingen motivation alls ändå från att jag klev upp igår, jag vet inte vad det var.
 
Idag var det lite bättre iallafall och det var relativt lugnt på jobbet också så man behövde inte stressa nåt. Men jag är ändå rätt trött såhär på eftermiddagen.
Nu ska jag snart sätta mig och äta lite lördagsmiddag med familjen sen blev jag tillfrågad om att komma på en förfest, så det händer nåt ikväll iallafall.
 

Elastic heart

När jag kikade på olika bloggar här om dagen kom jag förbi Sias nya musikvideo till låten Elastic heart. Jag gillade verkligen hennes video till chandelier och det känns som denna video går i lite samma anda. Vågar man ha ett öppet sinne så kan man ta åt sig och tolka dessa videor på så många olika sätt.
 
 
Det är nåt som är så starkt med den här videon så mycket känslor, den är vacker på nåt sätt. Jag tolkar den som att det är nån som är instängd i sig själv, ständigt i krig mellan olika känslor och tankar. En ångest i att känna sig fast men samtidigt agera ut känslor och kämpa. Tydligen ska den spegla Sias bipolaritet men jag har sett många andra tolkningar också, jag tror man tolkar den här videon väldigt olika från person till person och från vilket känsloläge man befinner sig i.
 
Jag tycker iallafall att den är väldigt gripande, den är filmad så vackert också vilket bidrar till stämningen i videon. Maggie Zeigler och Shia LaBeouf är även otroligt bra och det känns så äkta med känslorna i koreografin och minspelet. Det kan nog vara det bästa jag sett Shia LaBeouf göra på länge.
 
Låten är såklart väldigt vacker också Sia är en underbar och fascinerande artist men en speciell röst och ett öga för konst som berör.
 

Planera fika och 'Precis som du vill' insta-cover

Det var verkligen jättekul att får träffa Moa igen, vi hade verkligen mycket att ta igen. Det har hänt en del sen i början av november när vi senast var å fikade tillsammans. Jag önskar dock att vi hade kunnat träffas lite längre en två timmars fika är lite i kortaste laget enligt min standard haha men det är verkligen svårt att få ihop är vi inte går i skolan längre så man får klämma in det på den tid som finns.
 
När jag kom hem sen har jag suttit och spelat gitarr, lite piano och sjungit. Det är så skönt att ha tillbaka min röst igen nu, jag har verkligen saknat att sjunga. Jag passade på att göra några små covers också bara för kul. Här är en bit ur låten 'Precis som du vill':
  
 

Precis som du vill 🎶

Ett filmklipp publicerat av Emelie Berggren (@emelieeberggren) Jan 29, 2015 kl. 1:29 PST

 
Jag funderar på att lägga ut den längre versionen också men vi får se, det beror lite på mitt självförtroende.
Iallafall nu ska jag sova och imorn jobbar jag eftermiddag.