Dagen jag lyssnade på 4 sommarprat och såg en bok på bio

Min syster gav mig en bra idé imorse, en promenad i solen + ett riktigt bra sommarprat var hennes plan för förmiddagen och vad säger inte att jag skulle kunna göra samma sak. Så sagt och gjort på med träningskläder och ut i solen med Zara Larssons sommarprat i lurarna.
 
Det var så jäkla härligt, ca 6 km blev det allt som allt och att bara få gå för sig själv och lyssna på inspirerande ord känns väldigt harmoniskt på nåt sätt. Zaras sommarprat var väldigt bra och tar upp många viktiga ämnen, jag har väl lite av en hatkärlek till Zara Larsson, hennes hybris provocerar mig men att hon ändå har en sån inställning till livet inspirerar mig så ja. 
 
När jag kom hem igen och stretchade lite lyssnade jag på mer sommarprat, denna gång Saga Beckers, ett mycket tyngre sommarprat men otroligt viktigt och känsloframkallande. Saga Becker är alltså den första transpersonen att nånsin vinna en guldbagge, det är stort och hon verkar vara en väldigt intressant person.
 
Efter jag duschat och klätt på mig fick jag nåt ryck och bestämde mig för att platta håret ca 1½ sommarprat senare var jag klar alltså efter ungefär 2 timmar... Denna gång fick det bli Clara Henrys, ett sommarprat som kändes lite lättare, lite mer humoristiskt och med hög igenkänningsfaktor.
Jag hade lite mindre än halva håret kvar sen så då valde jag att lyssna på David Batras prat också. Han pratade om mobbing, hur han var med och mobbade en kille i grundskolan, det dåliga samvetet och frågan hur denna person mår idag. Det var väldigt intressant att lyssna på och en intressant ny sida att se hos komikern.
 
På kvällen tog jag mig in till stan för att träffa Hanna och gå på Paper Towns. Jag läste ju boken för nån månad sen och nu var det alltså dags för filmen och den var fab. Det var en riktigt bra version av boken med många roliga scener, en feelgoodfilm helt enkelt. Personligen tyckte jag boken var lite seg i mitten men filmen höll tempot så det var bra sen saknar man ju lite saker från boken men så är det ju alltid.
Det var kul att träffa Hanna igen också, det är underbart att gå på bio med en fellow fangirl haha.
 
Imorn ska jag upp och jobba igen men sen är jag ledig i helgen, yey!
 

Kvällsbad med volleybloll, hårt jobb och "vilda fester och spännande äventyr" (måndag-idag)

Det här med att blogga samma dag som jag skriver om verkar inte funka just nu, tekniskt fel tror jag eller så beror det på att jag i princip har pendlat mellan jobbet och gympan de här senaste dagarna.
 
Måndag:
Det är en gudagåva att få jobba förmiddagspasset och sluta 15 när jag är van att behöva jobba ändå till 19, så mycket fritid sen så mycket möjligheter därför åker man till gympan! Nästan hela trupp 1 är hemma nu så vi kan träna tillsammans och det gör det mycket roligare även fast träningarna kanske inte blir 100% seriösa.
 
I måndagskväll var det så pass "bra" väder att vi åkte in till stan och badade efter träningen på kvällen. Det var lite kallt men härligt ändå så vi hängde kvar där ett tag och bara umgicks, åt kladdkaka och spelade beachvolleyboll. Det var längesen jag skrattade så mycket vi var så jäkla underbart dåliga på volleyboll men det gör det bara roligare.
 
Igår:
Upp och jobba igen bara och cykla in gjorde jag bara för att kunna åka till gympan sen när jag slutade kl 19... haha. Det var en jobbig dag med mycket folk som alla kom mellan 12-16.30 så vi fick jobba på hårt men det gick bra och det lugnade som tur var ner sig på kvällen.
 
Så jag hoppade som sagt på cykeln till gympan. Tröttheten tog sin rätt på mig ändå och jag levde med huvudvärk nästan hela tiden men kunde köra lite trampolin till grop iallafall och så avslutade vi med lite intervallträning.
 
Idag:
Jag blev kvar på gympan lite längre än planerat igår så det var lite tungt att kliva upp strax före 7 imorse men vad gör man... Iallafall var det en bra dag på jobbet. Det var jag och Sabina idag och vi har alltid mycket att prata om så det vart mycket skratt och samtal om "vilda fester och spännande äventyr" haha..
 
På eftermiddagen hade jag väl tänkt att åka till hallen igen men det blev inget av det och jag var ändå så pass slut efter jobbet så jag blev hemma och passade på att spela och sjunga lite istället.
 
Imorn är jag äntligen ledig igen, jag får se vad jag hittar på.
 

Trasiga kaffekoppar, saknade vänner och ösregn (torsdag-idag)

Den här jobbveckan har jag haft sönder 4 kaffekoppar, 1 tårtkupa i glas och skurit mig på samma hand på olika ställen 3 gånger, en gång på glas, en gång på en kniv och en gång på en vass kant på lampan över bänken.... Finns det inget pris eller så att hämta ut? iallafall jag tänkte jag skriver ihop en lite recap på de senaste dagarna som gått.
 
I torsdags på jobbet fick jag verkligen sätta mina kunskaper på prov då jag jobbade förmiddag och ansvarade för köket, vilket jag inte brukar göra. Jag tyckte jag höll mig lugn men i Sabinas ögon såg jag nog ut som en galen älg som sprang omkring i köket haha. 
 
Jag fick sluta tre iallafall så jag åkte hem till mormor nån timme för att fika och umgås lite med henne. Sen blev det bara en lugn kväll hemma.
 

 
I fredags jobbade jag också, surprise! och jag hade verkligen en piss dag. Det var irriterande småsaker i mängder och en del otrevliga kunder som bara gick mig på nerverna hela dagen. Vissa människor behandlar verkligen folk som jobbar inom servis som skit och jag hatar det.
 
Men på kvällen fick jag iallafall gå ut på panelen och träffa mina saknade munchkins Elin och Vera som var hemma från London! Victoria, Inez och Kevin från gamla klassen var med också och det var en riktigt kul kväll. Vi pratade och dansade och kramades. 
 

 
Igår jobbade jag mitt sista pass för denna vecka och det var en lugn lördag, jag passade därför på äta mysfrukost  och att städa i köket. Så jag spenderade nästan hela passet stående på en pall och försöka att inte ramla ner när jag torkade av de högsta hyllplanen.
 
Jag slutade i tid och kunde åka hem då började det regna och det var den kvällen det. Vem vill åka nånstans när det regnar liksom? inte så länge det finns glass och tv-serier iallafall.
 

 
Jag vet inte ens om det slutade regna igår eller om det bara fortsatte hela natten fram till morgonen och förmiddagen idag. Hur som helst så gjorde det inte mig så mycket jag sov till 12 och hade troligtvis sovit längre om pappa inte väckt mig för att åka och gymma. Att gymma var dock en helt annan historia det var tugnt, varmt och så lyckades jag dra nåt i baksida lår men jag körde på så gott det gick iallafall.
 
Det var det och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med resten av dagen, jag ska iallafall börja med att försöka överleva fram till kvällen i denna dryga luftfuktighet sen får vi se.