Lite mer till semi

Mitt hår luktar så gott från jag var hos frissan imorse att jag seriöst inte kan sluta sniffa på det nu när jag fått släppt ut det igen efter träningen haha lite roar småbarn eller nåt sånt.
 
Iallafall träningen gick okej, vi körde samma princip som i tisdags alltså lite träning till semi men bakåt och fria denna gång. Bakåt går väl sådär just nu teknik, teknik, teknik! jag får till det ibland men det tar sin tid och dubblarna blir därför satta lite på is just nu eftersom jag inte riktigt har lust att landa på huvudet igen. Men det blev en dubbel idag iallafall med en gaanska bra stäm.
Trampetten gick bättre det blev några fina dubbelpikhalver och dubbelsträckthalver både till MD och semi, det är mycket kvar att slipa på men jag är just nu mest glad att jag faktiskt klarar av att köra det.
 
 
Vi avslutade sen med fristående där jag råkade mosa min ena trampdyna lite efter en salto men annars gick det bra att köra.
 
Jag blev som vanligt kvar alldeles för länge på gympan sen haha men nu har jag hunnit duscha och äta så då väntar bara sängen.
 

Regn om våren (igår-idag)

Är det nån gång jag verkligen gillar regn så är det så här tidigt på våren för regnar det betyder det att det inte snöar och jag ser bara positiva saker i det. Sen får det mig att tänka på i filmen Bambi när det precis blir vår: Dripp dripp dropp lättar regn om våren skogen den skimrar och regn faller tätt
Alltså ibland blir jag så Disney obsessed att jag börjar fundera själv... haha
 
Förutom regn de senaste dagarna vad har jag haft för mig? Jo igår stod ju jobb på schemat, ett eftermiddagspass men det var en ganska vanlig dag sen tog jag mig hemåt och sträck-kollade några avsnitt av Jessica Jones innan det var dags att sova.
 
Idag hade jag äntligen tid hos frissan! Min utväxt höll på att ta över även fast folk säger sig inte se att jag ens hade en utväxt...? seriöst försöker folk bara vara snälla eller? för den var säkert 3 cm lång! haha Så jag spenderade en trevlig förmiddag hos frissan, pratade av mig och fick håret att se bra ut igen dock sparar jag klippningen till om några månader och se om mitt hår kan växa några cm till.
 
En är aldrig så snygg som när en får utväxten färgad... haha
 
Jag sprang en stund på stan efter men hittade inget särskilt så jag åkte hem istället. Nu har jag några lugna timmar hemma innan det är dags att åka in på träning, kan behövas.
 

Lunch med gammal vän och varv till semi

Tillbaka till verkligheten igen såhär efter påsk eller nåt sånt. Jag var ledig idag så förmiddagen spenderades på stan med en saknad vän. Norea är hemma under påsk och vi har inte setts sen i december så det var verkligen på tiden igen. Vi lunchade och catchade up om allt som hänt sen senast det var några trevliga timmar på stan.
 
Sen var jag tvungen att skynda hem igen eftersom vi har tidig träning på tisdagar. Det var lite lätt tävlingsträning som gällde idag eftersom svenska cupen är nästa helg, det är inget som egentligen rör mig men det är ändå bra att få träna lite till semi.
 
Vi började med voltstart till bakåt och framåt på tumbling och det gick väl okej bakåt är svårt med alla mina teknikproblem men det blev några fina voltstarter iallafall. Sen på framåt så testade jag en ny sats, 1 steg på tumblinget vilket är otroligt köttigt det är nämligen svårt att nå hela vägen fram så det blev inga fabulösa varv av det precis men nu har jag iallafall testat så jag tror jag behöver hitta nåt slags mellanting mellan 2 och 1 steg.
 
Det var bord som gällde sen och jag ställde ner några sträckt tzucka till semi så jag är nöjd även fast jag önskar jag kunde förstå mig på överslag volt istället men det kommer.
 
Vi avslutade sen träningen med friståendesvårigheter och en dödande mage/ryggstyrka men jag måste ändå säga apropå friståendesvårigheter, jag är så jäkla nöjd med min rondat sträckt på hårt, att jag faktiskt klarar av att köra den och den känns så jäkla köttig haha synd att jag inte får tävla på den i år dock.
 
Imorn ska jag jobba igen första gången på en vecka men det känns rätt bra ändå med lite rutiner.