Mycket bra på en och samma träning

Hur svårt ska det vara att gå och lägga sig i tid när jag ska upp och jobba förmiddag? tydligen jättesvårt men jag hade väldigt mycket tankar i huvudet och mycket att grubbla på igår efter personalmötet så det kanske inte var så konstigt ändå.
 
Ganska så trött var jag när klockan ringde imorse men det var bara till att masa sig upp och ut i höstrusket. Det var lite lugnare än igår på jobbet men det fanns mycket att fixa med ändå så det gick ingen nöd på mig. När jag slutade sen åkte jag direkt hem för att hinna landa en stund innan träningen. 
 
Träningen kändes riktigt bra och upplägget var så mycket bättre än föregående torsdagar, då vi är två grupper som tränar samtidigt kan det lätt bli lite kaos men idag var det bra. Vi var tre grupper som fick ca en halvtimme på varje redskap inklusive fristående. Framåt på tumbling som gick bra, många sträckta voltstarter fick jag till och jag hann även börja jobba på att köra på ett steg på tumbling istället för två, en verklig kraftansträngning men det ska nog gå att få till.
 
Vi gick sen vidare på trampett, full fart till grop och en förövning på hel in. Jag har inte hoppat så mycket full fart på trampett denna termin så jag har lite rädslor jag måste försöka jobba mig igenom nu i början. Men jag fick till många bra inhopp och snurrade fina dubbelhalver i både grupperat och pik.
 
Men mitt största framsteg denna träning var ändå på stationen på sidan. Jag skrev igår om hur jag i tisdags hade fastnat lite när det gällde hel in för att jag låg så öppen i min position och att jag skulle behöva köra till mattberg och det var precis det jag fick göra idag. Jag hade lite samma problem de första varven men fick gå ner och fokusera på grupperad halv istället så bara vips! så fattade jag! alltså det är den bästa känslan så spara! spara! spara! så kanske jag kan testa det i ladan nästa vecka. En vet att det är bra när ens tränare nästan blir gladare än en själv att en lyckas haha
 
Vi avslutade på fristående och jobbade mycket med rytmiska som har fått en ny jättesnyggt slut åh det är så kul med fristående när det blir så här bra haha. Som sagt överlag en riktigt bra träning nu har jag förutom ett styrkepass imorn träningsledigt till på måndag så nu är det bara att passa på att vila trasiga fötter och knän ordentligt.
 
(Jag gillar att alla mina hundrafemtioen selfies jag tog i tisdags kommer till användning så här haha)
 

Trampett comeback och ett jobbpass mitt i veckan (igår-idag)

Jag vet att jag ska att jag skulle få mer saker gjorda igår jämfört med i måndags men jag vet inte riktigt om jag höll det haha. Men jag hann iallafall att läsa klart en pjäs jag inte förstått ett sk*t av, ta lite selfies, slökolla efter boende i Paris och svara på ett mejl jag borde svarat på förra veckan så nånting gjorde jag iallafall, även om det var i minsta laget.
 
På kvällen sen var det träning, första för veckan och mitt knä hade ju ändå gått ner i svullnad så jag körde på fullt ut. Vi körde trampett vilket var jättelängesen sist, det kändes lite läskigt och ovant men också så himla kul! Så det blev mycket dubbelhalv som snurrades i alla positioner.
 
Vi körde lite styrka med fokus på stabilitet och gick sen över till Ladan sista kvarten och snurrade lite mer där. Det blev hel in för mig men jag har fastnat lite nu i att jag inte går in i grupperingen först och då blir den så väldigt öppen. Jag tror jag skulle behöva köra lite förövning på mattberg för att få till tekniken så jag kan gå vidare mer ordentligt på full half.
 

 
Idag var det uppe med tuppen som gällde, jag jobbar vanligtvis bara början och slutet på veckorna men denna vecka är ett undantag så jag hade ett förmiddagspass idag. Det har varit bra tempo på kunder så det har funnits att göra hela förmiddagen.
 
Efter jobbet var jag ner på stan en sväng och blev en träningströja, en sjal och ett par mys-strumpor rikare. Det var ingen storshopping precis utan mest saker jag behöver.
 
Nu ska jag strax åka in på jobbet igen för ett personalmöte.
 
 

Grease live!

Så det var väl inte så svårt, typiskt att klockan ska hinna bli elva på kvällen innan jag tar mig i kragen och bloggar haha. Men jag tror hela dagen idag bara har varit en allmänt prokastinerande dag. Jag har bara varit hemma för att vila mitt knä, som tur var gick det mesta av svullnaden ner redan igår kväll men jag passade ändå på att vila det ordentligt idag så jag tog sovmorgon och har bar tagit det lugnt hela dagen. 
 
Jag kikade på Fox live tv-musikal från förra året: Grease-live, alltså så bra!!! och vilken jäkla produktion som en stor teaterproduktion fast i filmstudioformat väldigt häftigt. Många bra skådespelare/artiset också, bland annat Vanessa Hudgens som är jättebra i rollen som Rizzo. Jag har aldrig gillat henne förut men jag tror jag ändrat uppfattning nu.
 
På grund av Grease så har de klassiska låtarna från musikalen också fått ett uppsving igen för mig så jag har suttit framför pianot och sjungit Grease is the world och There Are Worse Things I Could Do.
 
 
Det var skönt att ha en ledig måndag för en gångs skull, imorn är jag också ledig men då ska jag nog få lite mer saker gjorda än idag haha.