Stockholm med bästa Mimmi

 
Idag var jag verkligen uppe med tuppen för jag och Mimmi skulle ta 07:37 tåget redan till huvudstaden för en heldag med shopping.
 
 
Vi kom dit precis när allt öppnade och kikade runt i affärerna och gjorde ett självklart besök på Monki som resulterade i några små fynd, en klänning för min del och ett par hängselshorts till Mimmi.
 
 
Vi tog en liten nöt-paus som vi så fint kallade det och satt oss i solen och åt naturgodis och nötter för att hämta lite krafter för att leta upp några vintage butiker. Med hjälp av gps på mobilen hittade vi rätt och gick bara fel sisådär en gång haha.
 
Old touch vart vårt första stopp men jag hittade inget speciellt sen gick vi till en liten, liten, liten vintageaffär som var så sjukt trång med alldeles för mycket kläder, det var helt sjukt hur den såg ut vilket också gjorde det näst intill omöjligt att hitta.
Det var två killar i vår ålder inne där samtidigt som oss och vi lyssnade på deras konversion och dem lyssnade på våran istället för att kanske, jag vet inte, prata med varandra, hur vi ungdomar fungerar nu för tiden alltså haha...
 
Beyond retro tog vi i samma veva och Fröken söt, en affär som verkar vara gjord för mig med alla sina söta klänningar, jag gjorde ett fynd i en jättefin blommig klänning.
 
Klockan började nu närma sig två och vi hade fortfarande inte ätit så vi gick på jakt efter mat vilket är lättare sagt en gjort särskilt när man blir distraherad av affärer hela tiden haha. Vi hamnade tillslut inne på kungshallen.
 
Trötta och mätta gick vi vidare till gallerian för att kika där men då började tröttheten och smärtan i fötterna ta ut sin rätt och vi var båda ganska slöa och griniga men då passar det verkligen bra med lite (mycket) frozen yougurt med massa frukt och choklad.
 
 
Vips så hade vi lite energi igen att gå i nån sista affär och sen ta oss till tågstationen och hela vägen hem. Det har varit en jätterolig dag som jag gärna gör om igen men nu är jag trött och måste verkligen sova.
 
(Bilderna är delvist lånade bilder från Mimmi)
 

Ledig förmiddag sen balett och gympa (igår)

 
Jag var ledig hela förmiddagen igår vilket var såå skönt dock så var jag ändå tvungen att plugga hela tiden men jag fick iallafall sova en stund längre än vanligt.
 
Jag åkte in till skolan sen till baletten, vi var väldigt få igår så vi hade bara en kort klass men körde som vanligt igenom stången och sedan lite pirouetter och adagio på golvet. Att vi slutade tidigare gjorde att jag inte behövde stressa till gympan och äta efter utan kunde ta det lugnt.
 
Vi började träningen med att prata om våruppvisningen så vi fick berätta hur vi känt och de hur de tänkte. Alla menade sitt bästa men ibland kan allt inte bli optimalt, men jag förstår nu varför och håller med i deras resonemang så det känns bra att vi redde ut det.
 
Det var mycket individuell träning sen så jag tränade att jobba i trampetten, att alltid köra och dubbelhalver vilket gick helt okej, det är svårt det här med trampett-teknik men jag jobbar hårt för att lära mig och också för att övervinna mina små hjärnspöken.
Vi avslutade med lite mag-/ryggstyrka och stretch innan det bar av mot affären för att handla lite till idag och sen hem igen.
 

Våruppvisningen

 
Jag har lite svårt att veta hur jag ska skriva dagens inlägg och jag har suttit och velat ett tag nu på hur jag ska börja här gäller det att balansera rätt.
 
Jag hade ju som jag skrev igår våruppvisning idag med allt vad det innebär, det var två shower en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Vi körde trampett på första och tumbling på andra.
 
(Bilden lånad från GGF:s facebookgrupp)
 
Trampetten gick inge vidare jag drutta på näsan i dubbelhalven och stod inte på zuckan vilket gjorde mig rätt down men det var bara att försöka tagga om till nästa uppvisning.
 
Tumblingen däremot gick jättebra med massa snygga volter och kaxiga landningar så det var verkligen en revanch och lyste upp dagen lite. Jag är särskilt nöjd över min bakåtskruv som blev jättebra.
 
Det här låter ju ganska okej för en uppvisning men det beror lite på vilken version man tar det i.
 
Vi tre Norrlandsgymnaster härifrån har känt oss enormt utanför hela dagen gentemot seniorerna, vi fick till och med köra redskapen på bara vi tre och jag har nästan känt mig lite i vägen.
Vi gjorde det bästa av situationen och vi hämtade ju oss otroligt bra till tumblingen men jag har känt mig stressad och lite opepp idag vilket inte är så kul.
 
Vi tillhör trupp 1 precis lika mycket som alla andra.
 
Det här är såklart bara min version men jag kände mig tvungen att dela av min tankar och känslor kring idag, det gör jag ju annars i bloggen.
 
När uppvisningarna var slut åkte jag hem. Jag har inte gjort så mycket mer intressant på eftermiddag/kvällen förutom att plugga, vine-konversera med Mimmi, städat och kikat på GOT.
Imorn är jag ledig hela förmiddagen och tänkte ägna den åt att plugga i massor, wish me luck... haha