inte på latsidan

 
idag har jag verkligen inte legat på latsidan och det gillas! jag hade väl gärna hellre åkt och badat idag men så vart det tyvärr inte.
 
Jag tog tag i mitt rum på morgonen, städade och dammade av allt! vilket känns skönt nu i efterhand och mycket fräshare. Sen när jag var klar tog jag mig en liten glasspaus.
När jag ändå var på gång tog jag tag i naglarna oxå för de har minsan sett bättre dar men nu är de filade i rätt form och nylackade men en simpel men söt nail art.
 
Vid fem var det dax för träning som jag var själv på Igen... men jag körde lite volter och köttade styrka.
Nu har jag precis sett klart gårdagens avsnitt av true blood, ett helt sjukt avsnitt men bra som vanligt.
 
Imorn ska jag åka ut till Amanda som jag inte sett på ca en månad, det blir kul.
 

bada, shoppa, OS

 
Idag blev det minsan bada!
vi åkte ut hela familjen till harnäs och solade, badade och frös om vart annat. Det blåste en del och det var lite disigt på himlen men vattnet var super skönt så det var mycket härligt att bada.
Vi kände oss färdiga runt kl tre så då bar det av hemmåt för att dumpa av grejerna och Hanna sen fortsatte jag, mamma och pappa till stan. De skulle köpa en ny resväska och jag behövde akut ha en ny liten handväska så jag hängde på och hittade faktist en väska, vinröd och superchic.
 
Sen åkte vi hem igen och jag satt mig och kollade på AG damer kvalet, men det hackade och slutade funka from time to time så det var inte så kul men,men. Gymnasterna är verkligen sjukt duktiga, vilka volter! Sen var det synd att domarna var så sjukt orättvist hårda på svenskan, hon körde asbra.
 
Jag var ute och övningskörde lite oxå men sen har jag inte gjort så mycket mer idag än att kolla OS då.
Imorn är det träning igen efter den här två veckors vilan vi fick så det är bäst att ladda upp.
 

OS invingning bl.a.

 
Igår:
På dagen gjorde jag inte mycket jag satt som jag förutspådde hemma själv och kollade på ännu mer top model... Men sen på kvällen hade jag och Hanna en sisters evening och lagade god mat, kollade på systrar i jeans och sen såklart på OS invigningen, and what an invingning asså, ascool, rolig och kreativ den kändes mycket roligare att titta på än den kina hade förra gången, den var också cool men gick för segt enligt mig (det lilla jag såg).
Sen är det ett stort plus att ha med bl.a. Daniel Craig, Rowan Atkinson och Paul McCartney och jag älskar att Amy Winehouse fick en liten hyllning i "brittisk musik hyllnings nummret"
 
Idag:
ehm jag har inte gjort ett skit skulle man kunna sammanfatta det och det är deprimerande som det är så just leave it at that.
Update: eller föresten jag har gjort nåt värt nämna idag! jag har kollat på AG gymnastik herrar kval i OS och jädrans vad de levererar särskillt kina men de andra länderna också, det var en fransman som körde ringar som seröst hade biceps som mätte up med mitt huvud! Det är inga svaga gymnaster vi talar om här inte men långa är de inte, det var nån kines som var bara 1.60 men det är bara en fördel med tanke på att han köttade dubbel sträckt med dubbelskruv på friståendet coolt! Meen jag måste ändå lägga till att jag ändå tycker truppgymnastik är coolare än AG.
 
Imorn ska jag ut och göra nåt no matter what! wish me luck.