näst sista praodagen :( fast jag har ju imorn kvar :)


näst sista dagen på praoen idag känns lite tråkigt fast jah har ju imorn kvar också :)
Jag börjar ju blir riktigt bra på att hjälpa kunder fast vissa kunder är riktigt otrevliga särskillt gamla gubbar som ska köpa gummistövlar som idag vare en som gick fram till mig och sa:

"jag vill prova ett par 42 stövlar"
och jag svarade:
"ja men finns det inte ute?"
och han bara:
"det kan vell inte jag veta jag kom ju hit nyss"

asså gu vad arg jag vart och sen började han dampa på mig att jag inte kunde hitta en raggsocka han kunda prova med asså vet dom inte hur man uppför sig i en affär eller?
Resten av dagen gick bra jag packade upp en massa skor och flyttade om i butiken och sånt.

Nu måste jag fortsätta plugga "The plugg must go on" hahaha ;)

bild från imorse  :)

det synns inte så bra men runt den där stolpen var det massa små söta fåglar som jag bara var tvungen att ta kort på :)

Be safe/ Emelie

kort om träningen


sista riktiga träningen innan Cypen och den gick helt okej vi körde lite allt möjligt skruvar, dubblar, framåt och bakåt på tumbling jag behöver fortfarande jobba på min dubbelhalv och inhopp till rondaten och sånt. styrkan bäddar för en "härlig" träningsvärk imorn som alltid :)

Be safe/ Emelie

snabbare än snabbast eller?


jag har det lite stessigt nu min träning börjar kl 18.00 och jag kom hem från praoen för inte så länge sen så jag får komma senare till träningen idag men jag hinner med ett snabbt blogg inlägg. Jag fick sluta 30 min tidigare idag från praoen men vad hjälpte det när bussen åkte in i nått så det blev värsta bucklan i bussen när den var i stan så man fick hoppa av och ta nästa buss -.- men jag ringde efter skjuss istället men ändå -.-'. Nö nu hinner jag inte skriva nå mer träningen väntar :)

Be safe/ Emelie