Tröklektion, rakade marsvin, visningsklass och bord-kött

 
 
 
 
Då var det måndag igen då och som vanligt fullt på schemat.
 
 
Vi började dagen med den tråkigaste lektionen konsterna och samhälle någonsin, jag vart seriöst frustrerad och höll på att få ett mental breakdown i klassrummet men jag höll ut nätt och jämt...
 
Sen skrevs det på uppsatsen innan lunch och efter lunch babblade min lärare på om nationella i svenska men när vi fick börja jobba sökte vi på bilder på bodybuilders och rakade marsvin istället på Google haha...
 
På sista lektionen var det dags, dags för den fasade visningsklassen på baletten... Det var ganska nervöst och inte blev det bättre av att jag glömt mina långa tights hemma och fick dansa i hotpants.. men, men det gick faktiskt bättre än förväntat jag gjorde bara några små missar så jag är ändå rätt nöjd.
 
Detta gjorde dock att vi slutade en timme tidigare än vanligt men det var ingen idé att åka hem men jag satt mig en stund på teatern med tvåorna innan jag tog bussen in till gympan.
Träningen gick bra, det var trevlig stämning och vi fick äntligen kötta lite bord till mjukt, jag körde både pik och sträckt zucka så jag var mycket nöjd. Vi avslutade sen med hård arm/axel-styrka.
 
Jag åkte hem som vanligt efter fast denna gång i vår "nya" bil, en begagnad liten en men det gick bra att köra och det känns skönt att vi har två bilar att dela på i familjen nu.
Jag duschade och åt mat innan jag tog lill-bilen in igen till alla härliga gympa-människor.
 
Imorn är jag ledig men ska viga hela dagen åt uppsatsskrivning... go Emelie go!
 

När man sover för länge

 
Jag sov lite för länge imorse vilket i stunden var skönt men gosh vad jag har varit seg idag... inte har jag gjort nåt intressant heller.
 
Min dag har kretsat helt kring att plugga och intala mig själv att jag pluggar när jag egentligen bara lyssnar på Jesus Christ Superstar soundtracket och stirrar på word-dokumentet... hehe
 
Jag har kommit in i den här fasen av stress där jag bara vill sitta och stirra in i väggen, som tur är så är jag förhoppningsvis snart klar med den här uppsatsen och kan andas lite igen, det är bara 15 dagar kvar till påsklovet också och efter det kommer allt lugna ner sig så det är bara att fortsätta kämpa.
 
Nu måste jag sova å imorn har jag visningsklass på baletten... wish me luck! jag kommer behöva det...
 

Årets första tävling med bästa Norrlandslaget! (igår)

 
 
 
 
Igår var jag iväg till Sandviken på första tävlingen år med Norrlandslaget. Vi kom dit runt ett men eftersom förmiddags tävlingen för de yngre barnen drog över på tiden gick vi mest runt och väntade på att vår förträning skulle börja.
 
Till slut 1 timme och 5 minuter senare än tänkt kunde vi börja värma upp... Men när allt väl drog igång så var det ingen tid för vila.
Förträningen gick bra det var mest landningarna som inte var så perfekta, dock var jag ganska missnöjd över tumblingen bakåtskruven blev bara blä! och jag lyckades inte få till nån bra volt-in handvolt 1½skruv så jag fick nöja mig med bara ½skruv på slutet istället. Men, men jag deras tumbling är inte min favorit precis, det var för kort sats och jag blir lätt stressad sen det jag väl körde såg ju mycket bra ut.
 
Efteråt var det bara på med dräkten, slänga i sig lite mat och börja tagga inför första redskapet nämligen tumbling. Det såg asbra ut på tävlingen, inga fall bara några hand-i-sättningar och väldigt stilrent så vi var sjukt nöjda efter.
 
Sen ca 20 minuter senare var det dags för trampett, den gick lite sämre, vi hade en del fall men det var ändå hög nivå på volterna så det var egentligen bara små missar.
 
Sist ut var fristående, första gången vi tävlar på det faktiskt och jag var riktigt nervös särskillt för ben-salton och kombinationen med hoppet till mage men allt gick som på räls, dansen såg bra ut, även de akrobatiska momenten och formationerna var okej. 
Jag hade sån adrenalin att jag inte ens kände smärtan under fötterna från ben-salton och hoppet till mage men sen när vi var klar... haha uscha trampdynorna värkte i fötterna och jag har ett stort blåmärke på ena knät men det är sånt man får ta.
 
Vi satt oss sen ner och väntade nervöst på prisutdelningen och såklart drog det ut typ 20 minuter på tiden... men till slut kunde de börja och berätta resultatet i RM3-klassen.
 
Grenseger i hopp och tumbling och en klar vinst i klassen med stor marginal!
Det var ett glatt lag som tog lagbilder sen haha.
 
Trött och sliten kom man hem sen men det var det värt efter en heldag med gympa och älskade Norrlandslaget!