Klant, jobbförsök och gympahäng (mån-idag)

Efter att ha gjort nästan ingenting i måndags och inget mer än en snabb visit på stan igår var jag ganska taggad på att få åka och träna igår kväll. Det var fokus på ström och hårda landningar. Det gick bra, jag körde okej varv på både tumbling och trampett de såg särskillt bra ut när vi "förtränade" men ju mer vi körde desto tröttare blir man men jag kämpade på mitt bästa iallafall tills jag gjorde nåt som bara går in i kategorin klantigt.
 
Jag snubblade när jag skulle gå av landningsmattan och stukade foten......................................................... alltså det är inte ens okej............. Som tur var, var vi snabba på med lindan ashårt och skötte allt sånt på rätt sätt så min fotled blev relativt skonad ändå. Men det är så jäkla typiskt.... jag hoppas och jobbar iallafall för en snabb recovery.
 
Det här ställer ju inte bara till det för mig utan även för min chef som jag skulle hoppa in och jobba för idag. Jag känner mig så hemsk när det blir såhär men jag var iallafall inne och jobbade på förmiddagen idag. Det gick okej men jag var tvungen att gå redan vid 12 för min fot helt enkelt inte orkade mer än 4 timmar gå/stå. Jag försökte iallafall.
 
Jag haltad mig till intersport för att köpa tejp och kunde sen äntligen ta mig hem, äta, linda av, lägga mig i soffan med foten högt och slå på en film. Av en slump blev det lite nostalgi med spelfilmen av Scooby-Doo från 2002, jag har typ bara sett den dubbad förut haha så det kändes lite knasigt i orginalspråk men det var fortfarande lika bra.
 
Sen åkte jag in till gympan och spenderade hela kvällen där. Vi hade väl egentligen inte träning men fick åka dit och bara stretcha och umgås typ. Jag passade på att gå så mycket som möjligt på foten för att öka rörligheten men det blev även en del stretch och bara umgås med gruppen, det var en kul kväll.
 
Nu ska jag sova och hoppas på att min fot känns bättre imorn.
 

Våruppvisningen aka SC/RM-genrep aka en långhelg med gympa (fre, lör, sön)

Hur mycket gympa kan man ha på en helg egentligen? hur det än är så tror jag, jag har slagit nåt slags rekord den här helgen haha.
 
Fredag:
Vi träffades fredagkväll på gympan, både Senior-mixen och vi i Norrlands för att köra igenom våra varv inför våruppvisningen på söndag. Det var högt tempo men alla körde på bra, jag har haft lite av en jobbig vecka särskilt på trampetten men jag kämpade på mitt bästa och strömmade bra varv.
 
Man var rätt slut efteråt men efter en kvällsfika så kom energin åter och det resulterade i lite lek och prat på vita-mattan innan det var dags att sova för kvällen.
 


Lördag:
"Godmorgon världen
Vilken underbar dag
Säg vart går färden
Vart åker vi idag?"

Det var ändå inte så jobbigt att höra detta i högtalarna i lördagsmorse, vi fick ju ändå sovmorgon till kl 9 vilket inte händer så ofta när vi sover i hallen haha. Jag hade sovit förvånansvärt bra också så det var ju skönt. 
Alla redskapen skulle ju fraktas till uppvisningshallen i Testebo på lördag förmiddag så efter frukost var det bara att hjälpa till att lasta. Vi var effektiva och lyckades få alla redskapen på plats i Testebo lagom till lunch så vi kunde börja våran friståendeträning i god tid.
 
Det var friståendeträning som gällde resterande tiden av förmiddagen sen bar det av mot parkbadet.
Jag är egentligen inte så mycket för badhus längre, jag antar att jag är lite för harig av mig jag vågar inte precis hoppa eller så och får bara kallsupar om jag inte går och håller för näsan hela tiden... haha. Men det var kul att vara där med laget iallafall, hoppa i vågmaskinen, bubbla, hetsa Hudik att köra quad från 3:an... haha... det låter värre än vad det va...haha
 
Vi åkte tillbaka hem igen och möttes av en tacobuffé vilket var fabulous! jag älskar att äta med andra gymnaster också för alla älskar mat och man behöver aldrig skämmas över hur mycket man tar.
Dagen blev till kväll och med filmmys och lite late night chat i MD-gropen avslutades dagen ganska så perfekt!
 

 
Igår, söndag:
"Godmorgon världen" kändes lite tyngre att höra kl 7 igår morse men det var bara att ta sig upp och packa ihop för att ta sig ut till Testebo.
 • Förträning
 • Byta om.
 • Vänta...
 • Värma upp
 • Köra!
 • Vänta...
 • Heja på senior-mixen
 • Finaldans
 • Prisutdelning
 • Värma upp
 • REPEAT-> 
Det var lite så dagen såg ut sammanfattningsvis, vi hade tre uppvisningar och körde en gren i varje. Först fristående sen tumbling och sist trampett. Det var  en lång dag men det gick riktigt bra, vi körde snygga säkra varv och ett bra fristående. Det känns som vi är redo för SC och RM nu.
 
Jag är nöjd med min prestation också, jag stod på alla varv! tumblingen gick jättebra med bara lite små skönhetsfel. Framåtvarvet gick särskilt bra då jag för första gången i "uppvisnings/tävlingssammanhang" kom runt på 1½-skruven! Trampett gick också bra, jag har som sagt haft en jobbig vecka men jag körde bra och jag är särskilt nöjd med min pik-tzucka som jag för första gången körde till riktigt tävlingshårt.
 
Efteråt skjutsades alla resande till tåget sen skulle alla redskapen tillbaka till gympan igen. Jag tror jag talar för alla i trupp 1 igår när vi lastade tillbaka allt, att vi var mer döda än levande haha. Vi fick iallafall pizzabuffé sen och man kunde åka hem nöjd och mätt.
 
Helgen har varit tuff men samtidigt också helt underbar. Det är så kul att umgås med laget och alla andra härliga gympamänniskor! Gympabubblan är en härlig plats haha.
 

Tre bra citat

(Bilder lånade från Carriehopefletcher.com)