mååååååååååååndag -.-'


ja vad kan man säga om dagen då förutom att den var inget märkvärdig det var lite bråk och falska leenden bland folk bara men säg en dag då sånt inte händer. V i fick sluta en halvtimme tidigare men jag har inte gjor så mycket hemma förutom att i panik läsa igenom program väljaren till gymnasiet, asså åhh man får börja välja nästa vecka fram till 1 mars och jag har inte bestämt mig än. Beslutsångest och gymnasieval är ingen super kombination precis.

nu innan träningen så blir det att plugga till so provet om jag hinner hehe

invigde min nya tröja från H&M idag :)


Be safe/ Emelie
 

ja då sitter man där igen, framför datorn och glor


ja då sitter man där igen, framför datorn och glor så varför inte blogga lite fast jag har visseligen inget att blogga om, träningen var ganska så vanlig och efter så har jag inte gjort så mycket speciellt kikade lite på reprisen av top model 15, egentligen borde jag vell plugga till so-provet på onsdag men nej jag orkar inte haha och då sitter jag är och lyssnar på musik :) och spotify gubben -.-' hehe

Be safe/ Emelie

sunnyday


när pappa väckte mig imorse och jag kunde se solen skina genom fönstret så kändes det nästan som vår det blev en besvikelse att kolla ut genom fönstret och se all snö men,men det ju bara januari. Men för att ta vara på solljuset så tog jag och gick ut en timme det behövdes verkligen jag är inte bra på att vara ute på vintern det är helt enkelt för kallt men man behöver ju både frisk luft och D-vitamin så jag måste haha.
Nu tänkte jag ta och spela lite gitarr innan träningen.

några bilder


no make up

Be safe/ Emelie