Ledig på villkor

 
(Bild från google)
 
Jag tog en ledig dag idag, vår eftermiddagslektion var inställd och eftersom Elin är borta så kände jag och Vera att det är lika bra att jobba individuellt hemma med gymnasiearbetet istället så det fick bli så.
 
Visst, jag har tagit det lugnt idag men jag har ändå fått undan en del plugg som hängt efter mig ett tag och skickat iväg min första sommarjobbsansökan för i år så jag har fått ut en del av dagen.
 
Det som dock tagit mest tid och energi har varit att starta min gymnasiearbete-blogg, jag kunde verkligen inte komma på ett namn! tillslut så hittade jag ett någorlunda bra men då kommer nästa problem nämligen bloggdesignen... men det får vänta tills imorn alltså, jag orkar inte html-koder just nu.
 
Annars så har jag också haft en utomordentlig träningsvärk i armar, axlar, bröstmusklerna och på framsidan av anklarna, men det är ju härligt! då vet man att man lever haha.
 
Imorn kommer hela släkten hit för att fira Mammas födelsedag i förskott vilket betyder massa gott fika.
 

Skjutsa hit och dit (igår)

 
Det blev inget bloggande igår, jag fastnade helt enkelt framför Geordie Shore efter träningen haha...
 
 
Iallafall gårdagen var ungefär som i onsdags, jag spenderade förmiddagen hemma med att försöka plugga (hehe) och åkte in till skolan efter lunch. väl där fortsatte jobba med gymnasiearbetet. Det var bara jag och Vera idag men vi gjorde vårt bästa och hann klart med idéskissen, tidsplaneringen och att diskutera lite kring arbetet.
 
Jag tog mig hem igen runt fyra, pluggade lite lätt och fick även agera taxi åt hela familjen som skulle på träningar, möten och god vet allt... Jag kunde sen ta bilen in till träningen.
 
Vi var rätt få på träningen men vi körde på och det var mest fokus på bakåt idag, både bakåt stationer och sen bakåt på trampolin. Vi hann även med styrka såklart och stretch, min tejp fick åka av idag så det var extra härligt att få stretcha ut mina ben ordentligt.
 
Efter träningen vet ni ju redan vad jag gjorde haha.... asså Geordie Shore är på riktigt ett av mina guilty pleasures, såklart så hann jag kolla på en del vines i reklampauserna också.
Vine videos och Geordie Shore två ord som sammanfattar i princip alla mina vardagskvällar haha
 
(Bild från google)
 

GA, elaka lärare och bordträning

 
Jag var ledig hela förmiddagen igår men ändå kändes det som jag inte hann med mer än att äta frukost och sen laga och äta lunch haha. Jag tänkte börja söka lite jobb men det var no way att jag hann med det...
 
 
Jag fick stressa mig till skolan men sen var dagen rätt lugn och vi fortsatte jobba med idéskissen till gymnasiearbetet men sen på klassrådet på sista lektionen höll jag seriöst på att börja gråta av ilska på riktigt.
 
Detta obligatoriska klassråd som vi haft varje termin för att planera så att uppgifter/prov/redovisningar inte krockar med varandra eller det blir extrem mycket vissa veckor, denna planering håller dock aldrig utan vi sitter ändå där i slutet och drunknar i uppgifter som vi inte kan göra något åt....
 
Min ena kontaktlärare håller också alltid samma tal om våra rättigheter/skyldigheter att säga till lärare om det blir för mycket och sånt, dock verkar detta inte funka i praktiken......
För när jag bara påpekade att jag spontant tyckte att det är några veckor där i april som det ligger väldigt mycket på så blev han arg, började typ skrika och läxa upp klassen och dumförklara mig för att jag tyckte så.
 
Jag blev så jäkla ställd att jag seriöst fick tårar i ögonen men han var inte klar än nä för han skulle även lite finkänsligt pika mig inför hela klassen om det jag sa förra veckan på redovisningarna om att jag tyckte uppgiften låg dåligt till och jag hade behövt mer tid.
 
Behöver jag säga att de flesta i klassen väljer att hålla tyst på såna här klassråd...
 
Nästa gången jag tänker prata på ett klassråd =
(Bild från google)
 
Jag åkte hem sen och spenderade tiden hemma med att äta och försöka få ihop ett personligt brev sen bar det av mot gympan.
 
Vi körde bord, överslag-volt träning och lite trampolin. Allt gick bra med knäna och jag kände att jag kunde köra fullt ut även fast jag var lite rädd i början. Det är kul med överslag-volt också som är en relativt ny volt för mig. Vi avslutade sen träningen med en hårt kondition/styrkebana så träningsvärk kommer troligen infinna sig imorn haha.
Det var en kul träning över lag med mycket skratt.
 
Imorn är jag ledig på förmiddagen igen, tänka sig!