Vintertid, jobb och gamla filmer (helgen)

Att ställa om till vintertid idag har fått hela min dygnrytm att kännas knasig idag, att en timme bakåt bara kan påverka en så pass mycket ändå. Så nu är det alltså vinter igen då men jag har haft en sista helg kvar i sommaren eller nåt liknande... solen har iallafall kikat fram.
 
Helgen har mest varit fylld med jobb och nästäppa men jag har haft lite annat för mig också. I fredags var jag tillbaka på gymmet igen typ... jag körde bara rehab och stretch denna gång men det behövdes verkligen. Jag var även ut i fredags med Mimmi men det var en ganska kaosig kväll som inte riktigt gick som planerat så vi åkte hem rätt tidigt. Annars så har jag hunnit med att se lite gamla filmer som Ferris Bueller's Day Off från 1986, ännu en härlig John Hughes film och alldeles nyss Roman Holiday från 1953 med Vackra Audrey Hepburn i huvudrollen. Netflix kan verkligen vara en filmskattkista ibland.
 
Så som sagt vintertid igen då, även fast det känns som det var förra veckan jag kunde ligga i bikini och sola på baksidan. Idag är det även exakt tre veckor till jag åker till Paris igen och exakt en vecka sen vi vann guld på RC-Mixed, tiden flyger.
 
 

80-tals filmer och reunion med saknad vän (igår-idag)

Okej så jag har hittat mitt nya spirit-animal och typ modeikon, Duckie från Pretty in Pink och insett hur galet mycket jag älskar 80-tals filmer? Eftersom jag kände för att inte göra nånting alls igår hade jag massa tid till att bara kolla på film och jag älskar ju The Breakfast Club så tänkte jag att jag ger filmen Pretty In Pink en chans, båda skrivna av John Hughes, båda gjorda i mitten av 80-talet och båda med Molly Ringwald i rollistan. Alltså kärlek vid första ögonkastet! Den finns så Netflix så seriöst! film-tips!
 
 
Idag har det blivit mer nutid än 80-tal dock, jag jobbade förmiddag men det var ett ganska lugnt pass och jag var ändå mer taggad på att få sluta så jag kunde gå ner på stan och träffa Mimmi! Fatta vad jag har saknat denna tjej alltså! Vi har inte setts sen i slutet på mars... mars! Så det var verkligen på tiden nu och det var så himla kul att ses igen och vi hade en jäkla massa att catcha-up på såklart. En jättemysig lunch perfekt för en annars ganska grå torsdag.
 
Jag var i princip bara hem och vände för att åka på träning. Första träningen efter tävlingen, foten säger nej men hjärtat säger ja haha. Det var lite rörigt som det ofta är på torsdagar men vi körde iallafall bakåt, både stationer och fulla varv så varvmässigt körde jag två fina dubbelskruvar och en okej dubbelsalto, min första faktiskt sen nån gång i juni, före jag skadade foten så det var kul.
 
Imorn är det fredag och jag är ledig igen, vi får se vad dagen bjuder på.
 

Landat igen (igår-idag)

Det har tagit några dagar här att landa ordentligt i vardagen igen efter helgen, gårdagen fick bli landningsbanan. Jag hade lyckats byta mitt vanliga måndags jobbpass så jag var helt ledig och det behövdes. Jag tog det bara lugnt hemma hela dagen, sov länge packade upp väskorna sen helgen, tvättade och bara fixade med allt sånt. Jag bokade även äntligen min franskakurs så nu är allt fixat inför Paris så det känns riktigt skönt!
 
Idag blev det mer tillbaka till vardagen på riktigt då det var upp och jobba förmiddag som gällde. Tisdag betyder som vanligt varuleverans men vi hade lugnt annars idag så det blev inte så rörigt som det brukar. Jag var ner en stund på stan efter jobbet men annars var det direkt hem för att betala kursfakturan och skicka in alla blanketter och sånt till CSN men nu är allt det klart iallafall.
 
Det är vila från träning idag också så det blir en ganska lugn kväll hemma som väntar eller inte vi får se.