Cherry nail art - bättre sent än aldrig

Jag kom på att jag inte laddat upp nån bild på min senaste nail art och så kan vi ju inte ha det! Nu börjar den sjunga på sista versen men då var den sommrigt fin 🍒 Enkelt gjord med dotting-tool och tunn pensel.
 
(null)
 

Månen bakom molnen, efterlängtad fika och åskväder

Hur många gånger kan en skriva om ett inläggsintro...? femte gången gillt nu iallafall. Jag är tydligen extra seg den här måndagen, jag har känt mig helt off enda sen imorse, typ stressad fast jag inte behöver vara det. Jag hade behövt en till dag helg att vara vila på tror jag en dag utan åska och annat stressande.
 
Så vad har hänt sen senast? I torsdags efter jobbet var jag ju som sagt och klippte mig och det blev väl bra antar jag, det känns otrolig skillnad iallafall men ärligt talat så är det så fuktigt utomhus just nu att jag inte riktigt kunnat se slutresultatet under allt fluff... haha... Sen i fredags efter jobbet så frågade Louise om jag ville följa med henne och några kompisar och kolla på månförmörkelsen och ja varför inte det låter ju spännande. Det var en trevlig kväll men nån månförmörkelse såg vi inte, det var alldeles för molnigt tyvärr, men, men det var en kul kväll ändå.
 
Helgen började med en otroligt efterlängtad fika, efter att ha taggat i över en vecka på snapchat var det äntligen dags för en långfika med Jossan på stan. Fyra timmar av lunch, fika och massa prat om allt från himmel och jord. Det var verkligen välbehövligt!
 
Sen resten av helgen var jag mest bara hemma och fixade med saker vilket kanske inte riktigt var det jag hade velat göra. Särskillt att vara hemma på en lördagskväll då känns det som jag bara kastar bort tiden. Sen igår åskade det ju nåt enormt, i flera timmar desutom och öste ner med regn så jag vågade inte mycket mer än att forsätta vara inomhus. Jag brukar inte bry mig så mycket om åskan när jag bara är hemma men det blev obehagligt att vara själv när den var så pass nära och höll på så länge plus att den förstörde hela min planering över dagen när jag inte vågade ha igång nån elektroniska grejer.
 
Nej den här måndagen var verkligen inget att ha... lätt ångest, stress och oro över jag vet knapp själv längre. Nu ska jag iallafall åka och träna lite styrka så får jag förhoppningsvis lite endorfiner så att kvällen iallafall blir bra.
Ber omursäkt om det här inlägget är rörigt det speglar mitt huvud just nu.
 
 
 

Klagar hellre på värmen

Värmeböljan är ett faktum och det känns som jag blir helt mushy i huvudet men missförstå mig inte jag klagar så mycket hellre på värme än på kylan. Tack och lov har vi en super-AC på jobbet så där är det tack och lov svalt och skönt haha.
 
Annars så har den här veckan rullat på i ett ganska lugnt tempo, på jobbet är det stendött, mitt i de största semestertiderna så vissa dagar har det varit nästan komiskt lite samtal... snacka om att en får träna sig i att ha tråkigt haha... Det gäller ju att hitta motivationen att göra nåt vettigt också och inte bara spela Harry Potter på mobilen... så det är ju på ett sätt tur att ha bloggen så får jag vara lite kreativ men det gäller ju att hitta nåt att skriva om också vilket inte alltid är så lätt.
 
Efter jobbet har jag egentligen inte gjort så mycket heller förutom att se lite filmer då som jag skrev om igår, sen har det blivit några gympass också såklart. Jag försökte lägga mig en stund och sola efter jobbet i förrgår men jag kände mig lite som en glass som smälter i solen och igår var det så fruktansvärt varmt att jag och Hanna tog bilen till vårvik och slängde oss från bryggan och för en gång skull var det iskalla vattnet i vårvik ingenting jag störde mig på. Det är verkligen en speciell sommar och det hade varit guld att ha semester nu, jag kan ju drömma iallafall.
 
I eftermiddag ska jag äntligen klippa mig igen och det är verkligen på tiden, det var väl ett halvår sen sist och det märks på håret och lockarna men först ska jag ta mig igenom de två sista timmarna på jobbet.