På gränsen till regn och Is someone messing with my head (igår, idag)

 
 
 
 
När jag ändå sitter här och väntar på att håret ska torka helt innan jag går och lägger mig kan jag ju passa på att uppdatera lite.
 
Igår:
Det var en vanligt onsdag på jobbet, ingen reklam och ganska lite post så jag blev klar väldigt tidigt och fick hjälpa till att kamma in lite post när jag kom tillbaka sen.
Det var dock hemskt kvavt väder igår och på gränsen till regn hela dagen, som tur var klarade jag mig rätt bra från regnet *thank god* men den kvava luften var bara att leva med.
 
Det började åska när jag kom hem så det kändes ganska lönlöst att hitta på nåt eller åka nånstans så jag sjöng lite och när vi äntligen kunde sätta igång internet igen kikade jag klart på Orange is the new black.
 
 
Jädrans vilken säsongsavslutning alltså *BAM!* men jag ska såklart inte spoila nåt men jag säger bara SE DET! och kollar ni inte alls på OITNB så gör det, sjukt bra serier med massa girlpower.
 
Idag:
Det var reklamdag idag men det gick ganska bra, jag fick bara lite hjälp på lägenheterna annars hann jag klart med allt i tid till jag slutade. Det var lite svalare vindar idag också vilket var såå skönt.
 
Jag hade dock ett moment idag när jag trodde jag blivit galen eller att någon drev med mig haha. Jag skulle lämna post till nån i ett lägenhetshus-ingång och jag kommer ihåg vilken drörr som är dennes dock när jag kom fram till dörren så stod det ett helt annat namn. Jag kollade i de andra ingångarna och jag gått fel men nej och jag vet namnet jag hade post till stod där igår. 
 
Men innan jag tappade det helt så löste sig mysteriet, jag mötte sen en man från Gavlegårdarna var där och bytte namn på dörrarna till nyinflyttade och liknade så där är min förklaring men ändå haha...
 
Efter jobbet tog jag det bara lugnt i några timmar innan träningen. Det var väl inte den mest givande träningen då jag inte kunde göra så mycket när vuxengruppen skulle köra bara salto-stationer. Men, men det var en ganska kul träning ändå, de är ju roliga att träna med, vuxengruppgymnasterna.
 
Back to i början av inlägget så sitter jag nu och väntar på mitt hår så jag hoppas det torkar snabbt så jag äntligen får sova.
 

Springa i värmen + Vintage lace nail art

 
 
 
 
Det gick väldigt snabbt med posten idag, men det kan ju visserligen bero på att jag inte behövde köra Bovik. Dock tror jag, jag var nära värmeslag när jag sprang lägenheterna och inte hade ätit min lunch i tid men det gick bra.
 
Jag kom tillbaka väldigt tidigt och hann med att både göra centrum, kamma in lite post och sluta lite tidigare.
 
Min tanke för kvällen var träning, jag var helt hundra på att det var träning också men nope. Sommarträningarna börjar inte förrns nästa vecka igen...
Usch vad less jag blir! så jag åkte hem och deppade en stund sen tog jag mig ut och sprang i värmen och körde lite handstående på altanen. Jag avskyr verkligen att springa, det känns så skönt liksom på pappret men så fort jag ger mig ut ångrar jag mig bara haha... Handstående är desto roligare.
 
Gitarren fick sig några slag nu på kvällskvisten och jag sjöng lite låtar av Troye Sivan, hans nya låt, Happy Litte Pill är verkligen sjukt bra.
 
Nä, i kväll ska jag gå och lägga mig tidigt men först, en bit mat.
 
Åh jag höll på att glömma! men här är bilden på min nail art jag gjorde igår:
Simpelt men ack så sött och classy
 

Down in the dirt

 
Idag har jag verkligen haft en jäkla skitdag, direkt från när jag vaknade imorse har jag bara varit deppig. Jag har bara känns mig som en orolig själ hela dagen. Egentligen så har väl inget gått dåligt eller så för jobbet gick ganska smidigt men mitt humör har tippat.
 
Det mesta har en förklaring och för mig stavas den mest troligt och alltid lika fabulous, mens. Jag vet inte med er, mina kvinnliga läsare då, om ni också drabbas av såna här depp-dagar under era veckor men det här är inte kul på nåt sätt.
Jag känner mig bara osäker, ledsen, jobbig, tråkig, trött, depp, ensam och negativ i en salig blandning och överanalyserar allt. Gosh, jag orkar knappt med mig själv... Man vill bara ha en kram alltså.
 
(Bild från Google)
 
Det var skönt att komma hem iallafall och få dela med mig av min dag med min älskade syster som förstår mig precis <3 
Jag fick ta tag i lite kreativt arbete på eftermiddagen för att få uttrycka lite av den kreativitet som nästan kokar inom mig nu när jag inte får stå på scen så jag målade faktiskt sommarens första nail art. Jag blev ganska nöjd med den också så jag lägger upp en bild imorn så ni får se.
 
Jag och syster gav oss iväg på en Ben & Jerry glass nu på kvällen också, jag kände att det behövdes. Gosh jag är nästan en levande klyscha... 
 
Vi fick åka runt till tre olika matvarubutiker också innan vi hittade den jag vela ha, det var helt slut över allt! Men på sista stället hittade jag den gömd bakom Häägen daaz glassarna, min Chocolate Fudge Brownie!
 
 
Så jag det spenderade jag sen kvällen med att äta haha. Nu ska jag sova och hoppas att jag är på bättre humör imorn.