Happy Halloween!

Inte för att jag egentligen firar så värst mycket men högtider är ju alltid kul så hoppas ni som ändå firar idag gör det ordentligt denna lite halvgråa tisdag. Jag har lite kvar på min attgöra-lista idag men sen ikväll kanske det blir nån lite halvläskig halloweenfilm för att fira lite iallafall vi får se.
 
 

Stockholm och väldigt trassliga sladdar

En sväng till huvudstaden var det som stod på planeringen igår, ni som ofta läser min blogg kanske kommer ihåg att jag hade en arbetsintervju på Skype här för nån vecka sen. Den gick tydligen ganska bra för jag fick komma på en andra intervju igår men denna gång på plats i Stockholm.
 
Så jag tog tåget på morgonen och gick sen hela vägen till Amerikanska ambassaden där intervjun skulle hållas. Första misstaget var ju att tro att jag kunde gå 3,5 km i helt nya skor utan att få skavsår... mina stackars hälar... Sen när jag kom dit var jag jätte confused över var jag skulle gå nånstans då det är ett enormt säkerhetspådrag och en vill ju liksom inte gå fel och typ bli nerbrottad eller nåt haha. Så jag ställde mig i en kö som visade sig vara fel... så jag blev lite sen men det löste sig ändå det är tydligen ett rätt vanligt misstag.
 
En annan grej är att det tydligen är helt förbjudet att ta in några elektroniska saker med sig in på ambassaden de tar ifrån en allt, mobil, laddare och hörlurar. Typiskt nog hade jag jättemycket sladdar med mig i min väska... Mitt mobilbatteri är ju åt skogen så jag hade min vanliga långa laddare med adapter för att ladda på tåget och min portabla laddare + en kortare sladd för att ladda under dagen. Så var det ju så kallt ute så jag hade mina öronmuff-hörlurar på mig och ett par vanliga hörlurar också med mig i väskan så jag kunde lyssna med dem på tåget... Det blev ett jäkla trassel minst sagt...haha men jag tror vakterna mest tyckte att det var lite komiskt. Själva intervjun gick sen bra tror jag men vi får se vad som händer.
 
Efteråt gick jag tillbaka in mot centrum igen och eftersom jag hade några timmar att slå ihjäl där innan tåget gick hem igen så passade jag på att kika i lite affärer men det var sjukt med folk och jag hittade inget speciellt så det fick bli en liten fika istället.
 
 
Väl hemma igen väntade styrketräning på kvällen som vanligt och jag kunde köra mycket mer än jag trodde med armbågen så jag var jättenöjd. Den begränsade mig lite i frivändningarna men jag fick ändå en chans att öva på tekniken och det märks att jag har blivit starkare och det gör skivstång såå mycket roligare.
 

Vintertid och bicepscurls

Gissa om jag blev confused där en stund imorse. Jag vaknade och kollade på klockan på min iPod-högtalare som vanligt, 09.25 var den så jag tänkte att jag ligger kvar och kollar på mobilen en stund. Efter ca 20 min kollar jag på klockan igen fast denna gång på mobilen och då säger den 08.50? Just ja omställningen till vintertid! jag hade helt glömt bort, tur att mobilen ställer om sig själv iallafall.
 
Jag har inte jättemycket att skriva om det har varit en ganska sådär vardagstråkig söndag idag bara. Jag var in och lämnade tillbaka kappan jag köpte förra söndagen för jag ändå inte var helt nöjd. Att det ska vara så svårt att hitta en ordentlig men samtidigt snygg höst/vinterjacka i år jag förstår inte. 
 
På eftermiddagen var det dags för träning och det blev bara rehab för min del men denna gång för armbågen. Jag kommer få stora biceps och triceps när detta är över iallafall kan en lugnt säga haha men det är på riktigt jättetråkigt med rehab ännu en gång jag som precis hade börjat köra igen efter foten... Bara att bita ihop och bli starkare så är jag förhoppningsvis tillbaka och snurrar igen snart.
 
Imorn ska jag till huvudstaden en sväng under dagen på lite ärenden och kanske hittar jag en ny kappa också vem vet?