nyår

 
Tänka sig att idag hittade jag både klänning och skor till nyår! 30-tals inspirerat och jag är helt galet glad över det! Tänk vad ett par röda skor på rean kan göra med humöret.
Nu sitter jag färdigsminkad i smikkaoset vid mitt skrivbord och snart ska vi äta sen bär det av på partaj hos Mimmi och jag hoppas på en kul kväll!
 
jag är lite stressad så det blir ett kort inlägg men trevligt nyår på er iallafall!
 

You've got...a really unlikely movie.... just as we want it to be

 
 
 
 
Idag träffade jag ännu en long lost friend nämligen Hanna, vi gjorde väl inte så mycket igentligen men vi hade så mycket att ta igen så vi pratade och pratade och pratade om allt från himmel och jord men sånt är trevligt tycker jag.
Detta fick mig just att inse en skrämmande tanke! we're turning in to our mothers.... :o eller  NEJ föresten nej... det är svårt att slå mammas kompisgäng i pratning det låter som en hel hönsgård när det är här haha puh! tur!
Sen lovar jag att det är ingen av dem som sitter och pratar om tv-serier och sånt som vi oh no haha.
 
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket men jag såg just den otroligt charmiga filmen You've Got Mail en underbar film, som är nästan lika overklig som Harry Potter. Men det spelar ingen roll man vill att romantiska komedier ska sluta lyckligt det är ju därför det kallas feel good film. Man ska må bra av att se en och ibland täcker det när man inte har ork att se ett komplicerat underbart drama istället.

(Bild från google)
 
Imorn är det nyårsafton och jag ska shoppa skor på förmiddagen yeey! Nä men jag har också hoppet uppe att hitta en nyårsklänning ändå vi får se. Hinner nog blogga igen innan imorn kväll, but that's it for now
 

the mellandagsrea omgång 2

 
japp idag åkte jag in igen till staden i jakten på en nyårsklänning men förjäves,
dock så åkte jag in med Norea denna gång vilket var mycket trevligt, vi har inte träffats på typ 2-3 månader så vi hade mycket att ta igen.
Vi gick några varv på stan och kollade i alla affärer in i minsta detalj nästan, vilket resulterade att vi kom fram till att det är helt galet vad otroligt ehm annorlunda kläder det säljs på rean haha... Vi hann även med några timmars fika på George, det är kul att bara sitta och prata av sig lite.
 
Vid fem åkte jag hem för då vankades det mat hemma och resten av kvällen har jag spenderat kollandes på massa olika brittiska youtubers, de är galet vad många charmiga brittiska människor det finns på youtube och alla verkar de känna varandra också haha.
 
Imorn ska jag träffa Hanna, det blir kul! men nu ska jag störa systeryster och spela subwaysurf på ipaden i hennes rum mohaha