Näsdöva och 50-tals lunch

 
Körlektion stod först på schemat idag så det var upp tidigt idag igen och iväg till körskolan. Lektionen gick bra vi tränade backning runt hörn denna gång. 
 
Efter hade jag en timme över innan teorikursen började så jag passade på att göra lite data-tester. Det var även en tjej som verkade ha badat i parfym som kom in och satt sig där inne och då måste jag bara få uttrycka mina känslor:
U R S Ä K T A ! men vad gör folk med sina parfymer? är de helt näsdöva? man ska väl ändå kunna vistas i samma rum utan att kväva den andra personen med doft?.
Det var mina samlade känslor över ämnet.
 
Teorin gick smidigt idag med, är man bara med och lyssnar uppmärksamt och antecknar så lär iallafall jag mig jättebra.
Jag fick luncha själv idag så jag åt en lasagne på konditoriet på söder, hur mysigt som helst med den gamla inredningen de har, det känns som att åka tillbaka till 50-/60-talet vilket jag tycker är helt underbart! Synd att jag var själv bara.
Ska jag va helt ärlig dock så var det en annan från kursen som också åt där men jag (och tydligen han oxå) var alldeles för socialt awkward för att luncha tillsammans hehe...
 
Sista passet gick även det bra och jag gick sen ner på stan och utnyttjade mitt nya studiebidrag haha.
 
 
Nu på kvällskvisten väntar träning men först maat.
 

Min heldag på körskolan (woho...)

 
Riskettan, ett av kraven för att få ta körkort, det kanske enklaste kravet (hmm?) stod på planeringen idag så upp, upp och iväg redan med 07:40 bussen till stan.
 
Kursen gick väldigt smidigt, det är intressant men även väldigt hemskt att prata om, alla dessa risker i trafiken och alla olyckor. Jag höll på att börja gråta flera gånger när vi fick höra männsikor historier om trafikolyckor i samband med t.ex. alkohol.
Jag blir även såå arg på folk som sätter sig i bilen full eller trött när de vet att de utgör en risk men skiter i det ahh! Så nu och föralltid tänker jag vara en ren bitch mot alla i min närhet om de nån gång skulle får för sig att t.ex. fylleköra ojojoj jag skulle brotta ner personen om det krävdes!
 
Efter kursen hade jag ca 2 timmar att slå ihjäl innan min körlektion så jag åt lunch och kikade på stan... Det kan ju låta kul men NEJ inte om man inte har några pengar, jag ville bara åka hem men tiden bara segade förbi. Tillslut var det dax för körlektion iallafall och den gick faktist helt okej.
 
 
Trött tjej fick äntligen åka hem för att sjunga, spela och justja plugga... Men, men home sweet home!
 

Att förstå sig på vissa människor alltså... haha

 
 
 
 
Bussen var i tid imorse! Det var nästan så att jag började dansa happy-dance i busskuren men då skulle nog bussen åkte förbi mig så jag lät bli.
 
 
Kursen idag höll på mellan 10:30 - 15.15 plus lunch imellan såklart. Ja den flyter på bra men det känns att den är intensiv det gäller att hänga med. Idag hade vi även en emh... lite alternativ människa med också... och det är ju inget fel med det meen det finns gränser...
 
Så fort läraren sa nånting som hen kunde relatera till började hen prata och berätta anekdoter ur sitt liv för resten av gruppen, hen hade sätt en konstig skyllt, varit i Tokyo och haft jägare på tomten. Det tog seriöst aldrig slut haha... det finns knasiga människor här i världen alltså...
(Bild från 9gag)
 
Jag åkte direkt hem efter och har varit riktigt musikalisk såhär på kvällskvisten, spelat gitarr, spelat piano och sjungit detta resulterade i några nya covers som vi får se om jag vågar lägga ut haha
 
Imorn ska jag upp halv sju.... gosh!