Behöver klätterbara väggar

Rastlöshet äter mig levande, när jag varken jobbar eller har träningar börjar jag seriöst krypa på väggarna. Hur gör folk som är helt sysslolösa? jag skulle bli galen.
 
Så förutom många avsnitt av Luke Cage och Iron Fist på Netflix och flera nivåer av ett spel med en gris som rymmer från fängelset så har jag faktiskt fått lite ordentliga saker gjorda också haha. Det blev vändor till gymmet, jag har gått nån långpromenad med mamma och så var jag igår in och fick hjälp med mina ansökningsmonologer av min gamla teaterlärare. Det börjar närma sig mer och mer tills det är dags att åka ner till Skåne igen så det är guld värt att kunna få feedback redan nu så jag vet hur jag ska jobba vidare.
 
Nu sitter jag och äter lite choklad och vindruvor efter en egenkomponerad "spakväll" för mig själv bara skrubba, duscha, fixa med naglar, tvätta håret, lägga en ansiktsmask osv. Ibland är det bara så behövligt att få pyssla om sig själv lite grann så här i slutet av veckan så nu känner jag mig hel och ren igen inför helgen.
 
 

Sista veckan i april

Då var vi redan inne på sista veckan av april vilket känns som det gick alldeles för snabbt där nånstans och jag vet att det är kliché att säga så jämt men på riktigt det är snart sommar. Iallafall så har det ju bara gått två dagar av denna vecka än så länge.
 
Igår spenderade jag halva dagen hemma hos Amanda hon bjöd på lite fika så satt vi bara och pratade om exakt allt och lite till det var supertrevligt. Vi lever väldigt olika liv just nu men det är ändå härligt att samma connection som vi hade när vi var små fortfarande finns kvar, att fortfarande ha kontakt med barndomsvänner är guld värt.
 
 
På kvällen sen var det dags för träning igen och trotts lite trötthet sen helgen så gick det riktigt bra. Jag jobbade med min framåt-teknik som blir säkrare och säkrare så snart sitter helstart handvolt 1½ som standard vilket skulle vara fantastiskt skönt, alltid sträva efter att höja sin lägsta nivå. Vi körde även lite trampett där jag fick till fina dubbelhalver i alla positioner så jag är nöjd.
 
Jag trodde vi skulle vakna upp till snökaos idag men det verkar som vi här i Gävle blev skonade, tack och lov och det var faktiskt lite sol på dagen idag. Jag var in till stan på förmiddagen för ett läkarbesök för min hals vilket var allt annat än kul med speglar i halsen och lite filmkamera-slang-grej upp i näsan........ fy men det gick bra. Efter var jag till frissan och köpte lite mer schampo sen tog jag en långpromenad hem från stan och hämtade ut min nya kappa på vägen också.
 
Imorn är det onsdag och jag har inga speciella planer men jag hoppas på att få till ett bra benpass på gymmet för det var ett tag sen nu.
 

Födelsedag, fika och en jäkla massa gymnastik

Jag fick en bra helg ändå även fast jag var lite skeptisk efter allt dåligt förra veckan men det blev bra där uppe i Sundsvall iallafall. Kul att umgås med laget och kul att få köra massa gympa. 
 
Birstahov är inte min favoritgympahall om det brukar inte alltid gå så bra att köra där, om det beror på stress, underlaget, luften, bristpå naturligt ljus det vet jag inte men jagfår alltid kämpa lite extra. Faktum är dock att det gick helt okej att köra både fredag och lördag på alla redskap. Inget nytt snurrades men alla mina varv jag redan har såg bra och stabila ut så jag kanske ska sluta var så hård på den hallen ändå haha. Det var ju också just där jag först fick min kärlek för framåtvarv på tumbling för sisådär 6 år sen.
 
Sen var det ju min födelsedag i lördags också 22 år gammal eller ja ung hehe så våra tränare bjöd på glass på lunchpausen vilket jag tycker var väldigt gulligt av dem. Det blev en låång helg men en rolig en, vi kom inte hem igen förens vid tio på löradagskvällen och när jag kom hem så blev jag lite fortasatt firad av familjen med rosébubbel och några presenter.
 
Södagen blev en helt dedikerad vilodag, jag gjorde verkligen ingenting vettigt förutom att vi var upp och firade min kusin Signe som fyllde i tisdags, massa barn och massa fikabröd som vanligt då.