Cherry-Berry Nail art

 
Klicka för att läsa gårdagens inlägg
Det märks att det var läger i helgen (mån)
 
 
Idag kom jag till första lektionen och upptäckte en lapp på dörren "läraren är sjuk 29/1" (det stod så klart inte "läraren" utan hans namn men jag väljer att inte skriva ut det i bloggen)
Det fanns inte så mycket mer att göra en at sucka ut ett "jahap" och börja nynna på Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows.....
Vi var dock några stycken som tog tag i lektionen och började planera lite inför den kommande konserten.... å just nu ser det kaosigt ut hehe men förhoppningsvis löser vi det. Vi repade lite också så nåt material ska vi väl ändå ha tillslut tycker já.
 
På engelskan sen tittade vi klart på Romeo + Juliet, å jag kan inte hjälpa hur mycket jag sitter och hoppas, och hoppas att det ska sluta bra men jag vet ju att det aldrig kommer hända men ändå sitter jag där jämt och tänker "låt det sluta lyckligt bara för den här gången".Å alltså en ung Leonardo DiCaprio "a dirty little young girls dream" säger jag bara hihi
 
Efter lunchen var det all about Macbeth, vi hade hela eftermiddagen så vi fick bl.a. testa en scen men som clowner men sånna där röda clownnäsor och sedan improvisera och testa hur man skulle kunna göra andra scener, jag jobbade som Lady Macbeth idag vilket var ganska intressant, hon är en intressant karaktär att spinna vidare på.
 
Efter lite socialisering med några ettor tog jag och Mimmi bussen hem och på kvällen var det träning som gällde.  Det gick okej men inte nå jättebra och när barnen började sjunga på bäbä vita lamm när vi stretchade kände jag bara som i den här videon från 3:33 - 3:43 haha
 
Jag överlevde iallafall och det var mycket skönt att få åka hem sen.
 
Nä hörrni nu väntar sägen på mig och imorn har jag en härlig sovmorgon som är värd att dra ut på 
men till sist här är mina nya nail art för veckan, Cherry-Berries.
 

Det märks att det var läger i helgen (mån)

 
 
 
 
(Detta inlägg skulle kommit upp igårkväll)
Det märks att det var läger i helgen, jag har trött i kroppen, har världens träningsvärk lite överallt och jag upptäcker nya små okända rivsår och blåmärken hela tiden. Men det är så det ska kännas efter ett köttigt läger!
Helgen kändes för en gångs skull mycket längre än vanligt så det var lite segt att vara tillbaka i skolan idag men med en liten sovmorgon var dagen mer lättstartad.
 
 
På första lektionen hade vi sex och samlivs föreläsningar av RFSU och jag kan verkligen inte undvika att känna mig totally awkward hela tiden jag är väl lite för pryd helt enkelt hehe.
 
Efter lunchen sen började vi kolla på underbara men ack så konstiga Romeo + Juliet (med bl.a. Leonardo DiCaprio) på engelskan. Jag gillar verkligen den här filmen, den har verkligen många intressanta kontraster mellan nutid/dåtid och komedi/tragedi sen så älskar jag Shakespears vackra text i Romeo & Juliet.
Efter nån timme film avslutades dagen med samhäll och ekonomi... vilket inte var lika kul.
 
Det var skönt att få sluta tidigare idag men jag hann ändå bara hem, äta och åka å träna. Vi körde bara trampolin hela träningen med mycket voltkontroll och lite dubblar. Jag lyckades också landa på nacken för jag släppte ut för tidigt i dubbeln men det gick bra.
 
Det var gårdagens försenade inlägg det, men ja bättre sent än aldrig.
 

En köttig gympahelg

 
Gårdagen:
Denna helg var det gympaläger med Norrlandslaget som stod på shemat och jädrans vilket kött läger det blev! Det började i lördags mitt på dagen vilket var väldigt skönt, så fick jag sova ut lite en dag denna helg iallafall. Vi började bakåt på tumbling med staioner och sedan på full fart.
Det gick helt okej men mina bakåtskruvar är en svår nöt att knäcka minsan, jag har dock lite metoder att testa så jag får slita för att få den att sitta!
Det vart lite dubbelsaltos också, vilket gick bättre. De är lite läskigt men inte lika läskigt som förut, jag kör ju även till en happy-matta (tunn matta) i grop så det är ju bra.
 
Efter passet var det middag och sen körde vi mörkerkurragömma, det var askul och jag blev faktist hittat näst, näst sist men det var nog mest tur, jag satt och kurade bakom en uppfälld trampett já. Jag var också en gång men jag var inte alls lika bra på att leta som att gömma mig.
Vi avrundade kvällen sen med en film, The Babymakers, förövrigt ingen film jag rekomenderar den var ganska så jätte B.
 
Idag:
Efter att ha sovig lite halvdåligt på en mjuk flipper-dyna, hade jag ont lite överallt men det är tyvärr inget man kommer ifrån. vi körde fristående före lunch och vi lyckades lära ut mer en halva friståendet till de som inte kan det än så det är en bra start.
 
Sen efter lunch köttade vi igång med voltstartpå tumbling och hela laget fick ett galet GO! Det vart en sån härlig pepp-stämning och alla småsmärtor kändes inte alls lika jobbiga längre. Jag lyckades även med sträckt in-handvolt-1½skruv, såå glad! vi körde även voltstart till bakåt som vi fick till ett jäkla strömvarv på.
Efter lite frukt köttade vi det sista på trampett, först bord sen fri trampett. Den peppade stämmningen höll i sig och alla körde asbra!
 
Det var nästan lite tråkigt att behöva sluta lägret men nu gäller det att kötta på tills nästa läger om en månad!
Norrlandslaget! vilket superlag alltså! wonderful!