Det känns att det var tävling igår

Nu ska jag försöka hålla mig kort så jag kommer i säng snart.
 
Jag tog tillfället i akt att sova länge imorse och sen bara vara hemma med syrran hela dagen. Det var såå skönt för snacka om att jag är sliten efter tävlingen. Man stretchar ingenting, blir kall och varm hela tiden och kör saker till hårt så ryggen är trött och benen ömmar men ibland kan det vara värt det.På kvällen åkte jag in och jobbade.
 
Jag fick vara mycket själv på jobbet idag, det gick bra men det märktes verkligen att jag måste öva in rutiner för det blev lite stressigt mot slutet med att komma ihåg allt. Helt plötsligt försöker jag diska, torka golven och hänga upp stolar samtidigt... Jag antar att rutiner kommer om jag får träna lite mer.
 
Jag hade planerat att åka in till gympan sen för att hjälpa till och riva en vägg men det blev inget då Pappa tog bilen och jag ändå var rätt trött efter jobbet. Så jag blev kvar hemma med Mamma istället.
 
Imorn börjar jag jobba tidigt och åker nästan direkt till gympan sen för läger med Norrlands, så det gäller att passa på att sova nu.
 

Gympahelg med Gävleborgsjakten i Hudik (helgen)

Hela helgen har verkligen bara handlat om gympa med en träningsdag och terminens första tävling, en köttig helg det vill säga haha.
 
Lördag:
Redan klockan två i lördags var vi på plats på gympan med hela Norrlandslaget. Vi körde en knasig uppvärmning med massa alternativa rullningar och handstående övningar som både gav upphov till nackstelhet och blåmärken på rumpan men också en massa skratt.
 
Det var genomdrag av varven på redskapen först, förträning och sen ström, det gick helt okej, alla laget har verkligen blivit så sjukt duktiga och lärt sig massa nytt sen förra gången så det är jättekul att se. Vi körde lite mer individuell träning på redskapen efter det så jag passade på att träna mina volt in  på tumbling både bakåt och framåt.
 
Efter en pizza-middag fortsatte vi med fristående, det var lite ändringar att lära sig, lite samtidighetsträning och mycket formations-fix. Det var verkligen ett tag sen vi körde nu tillsammans så det är mycket att träna ihop sig på särskilt när det gäller samtidigheten, dock ser det okej ut för att vara så länge sen vi körde ihop.
 
När all träning var klar hade vi lite filmmys på kvällen framför Divergent innan det var dags att sova och ladda inför tävling.
 
Igår, söndag:
Runt åtta-tiden började laget vakna till igår morse så då var det bara att kliva upp, packa ihop och äta frukost. Det var lika bra att sätta igång med hår och smink också när vi ändå hade dit på oss på morgonen.
 
Klockan tio bar det av mot Hudiksvall och Gävleborgsjakten. Som vanligt är kvallen på allt inte alltid som man vill med slitet tumblinggolv med för kort ansats men det är bara att göra det bästa av situationen. Alla förträningar gick okej och vi förberedde oss för tävlingsstart.
 
Tumbling var först, det såg bra ut, nåt fall och nån pass men ändå okej. Jag körde bra även fast jag fick kämpa ordentligt för att få till andra varvet. Poäng: 14,75
 
Trampett stod näst på tur, det såg också bra ut, samma där nåt fall och pass men höga svårigheter och snygga volter överlag. Jag körde helt okej men jag vet att jag måste träna mer hopp så jag får till landning på dubbelhalven och zuckan bättre. Poäng: 14,3
 
Fristående var vår sista gren, sist men inte minst kanske man ska säga för vi körde verkligen jättebra. Nånting hände och vi tightade ihop oss. Poäng: 16,(minns inte haha) 
 
Detta gav oss en ganska överlägsen seger vilket var kul så vi var nöjda efter en bra första tävling denna termin. Nu får man äntligen börja kötta lite volter till grop och mjuklandning igen.
 
Vi var ett trött och hungrigt gäng som åkte hem sen, visst visserligen efter en massa Mcdonaldsmat och glass men det förtjänar man efter en låång tävlingsdag haha.
 

En fredag med kvällsjobb (fredags)

Det komiska i att jag nu inte bloggat på några dar är att jag helt glömt bort det, såg nu när jag loggade in att jag faktiskt inte bloggat sen i torsdags haha... Tänkte jag tar fredagen först sen får gympahelgen och idag ett varsitt eget inlägg.
 
Fredags:
Jag gick upp i relativt god tid i fredags och försökte göra nåt produktivt hela dagen som att t.ex. plugga lite franska, fixa med tår och fingernaglar och plocka lite på rummet. Jag började jobba klockan fyra, det var träning för att stänga som gällde. Det gick bra, det var relativt lugnt så vi blev klara till halv sju. Pappa kom sen in och hämtade mig när jag slutade så jag fick komma hem i god tid till middagen.
 
På kvällen hörde Simon av sig och ville ses vilket var jättekul så jag åkte dit. Vi kikade på tv och pratade massor om hur det är på teatern nu med deras slutproduktion och de nya ettorna, jag är väldigt nyfiken haha. Det ska verkligen bli kul att få se deras pjäs här sen vid Lucia.
 
Jag åkte hem i god tid sen för att ladda inför en hel helg med massa gympa.