Tjugohundrafjortons sista dagar (mån, igår, idag)

De här sista dagarna på 2014 har rullat på snabbt. Jag var tillbaka på jobbet i måndags, det var mycket att göra och mycket folk som passade på att fika såhär i mellandagarna.
 
Igår var jag äntligen och klippte mig igen, det var väldigt länge sen sist (för att vara mig). Mitt hår var väldigt tovigt och slitet i topparna + en utväxt på det också så det var verkligen dags. Jag testade nåt nytt denna gång och färgade hela håret istället för bara slingor. Det vart jättebra men det känns lite ovant att se sig själv i spegeln men nu är jag guldhårig iallafall.
 
Nu idag på självaste nyårsafton väckte pappa mig för att åka iväg och åka den årliga skridskoturen med alla kusinerna. De har ju byggt en ishall där vi brukar åka så vi fick åka inomhus i år. Jag gillar att åka skridskor men är kanske inte jättebra på det haha och att åka skridskor såhär på en isrink med familjen fick mig att inse tre saker.
  1. Av alla barn med puck och klubba som åker runt och skjuter på isen så är det nog ändå jag som är farligast de vet ju hur man fintar och framförallt stannar på isen medans jag mest åker omkring så visst att jag aktar mig för dem men det borde kanske vara tvärt om haha..
  2. Pappa och mina farbröder är precis som barnen med puck och klubba, bara lite förvuxna.
  3. Det är verkligen ingen i min ålder som åker skridskor längre, det är tråkigt att det har blivit så.
Eftermiddagen bli nu all about att fixa inför allt firande och sen ikväll väntar en god nyårsmiddag med familjen och sen en nyårsfest.
 

The Hobbit: The Battle Of The Five Armies

Jag borde väl egentligen gått och lagt mig nu men jag vet att det ändå inte är nån ide för jag kommer aldrig kunna somna såhär "tidigt" efter att ha sovit till halv ett imorse.
 
Jag har inte gjort nåt speciellt under dagen egentligen, köpt en ny dator på mellandagsrean på nätet bara. Men det var verkligen behövligt min nuvarande dator är nästan 5 år gammal nu och bråkar med mig var eviga dag så det behövs lite nytt. Jag gillar inte att spendera så mycket pengar men jag försöker se det som en investering. En dator kommer jag behöva i framtiden så då är det ju lika bra att köpa en bra nu när jag kan så behöver jag inte tänka på det nå mer sen.
 
Iallafall på kvällen sen var jag och Pappa på bio för att se sista Hobbit filmen.
 
Den var bra, lite mycket krigsscener för min smak kanske men jag älskar historien och hur Peter Jackson har bundit ihop filmerna, det överlappar så perfekt till Sagan om ringen trilogin också. Det är så mycket nördiga småsaker som gör det så bra och sånt älskar jag.
 
(Jag måste också tillägga apropå ingenting att Christopher Lee är otroligt inspirerande, det är så coolt att han fortfarande spelar Saruman som 92-åring så cool vill jag också vara när jag är så gammal haha.)
 
Hela Tolkiens värld fascinerar mig nåt så otroligt för den är så sjukt välgjord, det ända som är tråkigt är att det är så få kvinnliga karaktärer. Jag gillar dem som finns och jag älskar att Peter skrev in Tauriel i Hobbit filmerna men jag saknar ändå fler drivande kvinnliga karaktärer. 
 
Men som sagt en bra film blev ett bra avslut på alla filmerna från Middle-earth. En eloge till Peter Jackson också som lyckats så fantastisk bra med alla dessa underbara filmer. 
 

Åh vad jag har saknat er! (gårdagen)

En ganska händelsefattig dag igår avlöstes av en händelserik natt. Jag åkte in till stan på kvällen för att gå ut med Elin och Celia som är hemma nu över jul, jag har inte träffat dem sen i början av augusti så det skulle bli så kul att äntligen få ses igen.
På vägen dit så möter jag även Fanny och Marianne, gosh jag blev så otroligt glatt överraskad jag visste inte ens att Fanny var i Gävle så vi hade ett moment där innan vi gick in på krogen haha.
 
Hela kvällen var ett enda stort kramkalas och alla var nyfikna på hur det var med alla och vad man haft för sig det här senaste halvåret. Det blev verkligen återföreningens kväll det här. Jag har verkligen saknar dessa tjejer så galet mycket och jag hoppas jag får se dem igen snart!
 
                                love red heart glitter pictures, backgrounds and imageslove red heart glitter pictures, backgrounds and images