Att lösa kaos

 
Jag är trött på stan nu, ja för jag har varit inne där idag igen dock köpte jag inget idag så det är ju turligt iallafall. Jag åkte in med min kära syster sen mötte jag upp Moa och Moa när Hanna vela åka hem.
Vi fikade en kortis (eller Moa skulle ät nåt snabbt på Donken så jag och andra Moa passade på att ta jag glass och hon kaffe) sen gick vi runt i alla affärerna.
 
Vi skildes åt runt fyra tror jag hon va och jag åkte hem och tog mig an att lösa morgondagen haha. Det har varit så mycket kaos runt nyår och jag har fått jobbat som ett as med att vara drivande... egentligen hade jag bara velat träffas och ha en lugn men rolig kväll med mina vänner, meen inte då!
 
Det har varit *inga svar*, många "jag vet inte" och några "kanske" som tillslut ledde till att det inte blev nåt, då tycker jag att man tackar nej redan från början om man inte KAN eller VILL så slipper folk bygga upp förhoppningar och sen bli sårade när det inte blir av. För ja, jag blir det och jag tar det rätt hårt.
 
Men nu har vi iallafall löst det och jag och Moa får följa med på en liten nyårsfest imorn, jag försöker nu gå in i det utan några förväntningar, kvällen får bli det man gör den till helt enkelt.
 
Nu tänker jag ta och avsluta denna årets näst sista dag med lite kvällsfika.
 

Ännu en gång shopping

 
Jag åkte ner till stan en stund idag igen, jag övningskörde in med Mamma tills de öppnade runt tolv, jag skulle nämligen möta Amanda för en fika sen men jag passade på att åka in lite tidigare med mamma så jag fick övningsköra och mammas expertråd i affärerna haha.
 
Amanda kom in runt ett och vi gick en runda på stan och pratade, vi har ju inte setts på några månader nu så det finns mycket att ta igen sen satte vi oss på Wayne's och för en fika och ännu mer prat.
 
Det är är nästan lite sjukt när man tänker efter men vi har känt varandra i mer än 12 år nu! Det är rätt länge alltså! Gosh jag håller på att bli gammal.. haha Men det är verkligen sant att man har vissa kompisar man kan inte träffa på månader och sen när man träffas är det som det var igår senast.
 
Jag åkte hem sen runt fem och jag har inte gjort så mycket mer med min söndag, men det behöver man inte heller så ingen skada skedd.
 

En liten eftermiddagsfika

 
Jag hade svårt att somna igår kväll och vred och vände men jag somnade iallafall till sist och vaknade rätt trött när klockan ringde vid tio. Jag behöver ju inte gå upp då men jag gillar att ha klockan på så jag inte skulle råka sova bort hela dagen.
 
Jag gick upp, åt frukost, tvättade håret, bytte vatten på blommorna och sen hörde Moa av sig om vi skulle ta en fika lite senare och ja varför inte.
 
Jag och pappa övningskörde och hämtade Moa för att sen släppa av oss på stan. Det var fullt med folk på fiken såklart men vi gick en runda i affärerna innan det blev ett ledigt bord inne på George.
Det blev några timmars fika och massa knasiga samtalsämnen innan vi bestämde oss för att ta en sista runda på stan innan det var dags att åka hem.
 
(bild från google)
 
Sen har jag spenderar kvällen med att äta god mat, äta hemlagad wienernougat, kika på tv och med lite quality time med min kära lillasyster!