Massa projekt och en helg i ABBAs tecken

Det är väldigt mycket att hålla i huvudet just nu, det här inlägget skrev jag för nästan en vecka sen med planen att lägga upp det i söndags... det gick så där kan en ju lugnt säga, hur som helst det får bli till en recap som vanligt då haha. 
 
Första veckan efter lovet var en stressig vecka och det är nog bara att vänja sig. Inte nog med alla stundande auditions men våra lärare har inte varit nådiga med diverse projekt heller både på muku, drama och jazzen sen auditionträning, svåra val, sånglektion och egna ABBA-rep till Stines mammas fest på det.
 
Lektionerna har varit relativt vanliga ändå förutom projekten. Diagonaler och koreografi på jazzen, nya stångövningar på baletten, diverse dramaövningar men även monologträning på dramat och så har vi äntligen startat upp med kör igen. Men nåt spännande var att vi i onsdags fick testa på teatersport på draman vilket var väldigt roligt. Det blev lite rörigt då och då men det var otroligt kul att få improvisera massa och testa olika tekniker. Sen hade vi också i onsdags årets första interpret-lektion, det var ju verkligen ett tag sen nu men det har också hänt väldigt mycket sen vintershowen så det kändes lite som man var en annan sångare som ställde sig där framme nu. Lite nervöst men det gick ändå bra och jag känner att jag fick ut väldigt mycket av den tiden jag fick. 
 
Jag hade även sånglektion den här veckan med fullt fokus på audition så förhoppningsvis har jag lyckats välja ut mina audition-låtar nu för bara det har varit en challenge också haha och tagit typ två veckor för jag har så svårt att bestämma mig haha.
 
Stress och ont om tid men jag har ändå varit ganska tidseffektiv och kreativ vilket är kul, lite stress kan verkligen pusha ens kreativa förmåga. Jag har bland annat hunnit med att skapa min egen lilla koreografi (det är vår uppgift till projektet på jazzen). Jag har alltid velat koreografera men alltid känt mig så låst och som jag inte vet vad jag håller på med men jag hade en låt jag ville jobba med och när vi ändå fick det här som en uppgift gav det mig den där extra lilla pushen jag behövde.
 
På helgen fick vi dock en rätt välbehövlig paus från allt då vi åkte ett gäng till Mölndal för att uppträda på Stines mammas 50 års fest. Så skönt att komma bort ett tag och umgås utanför skolan liksom. Vi åkte ner på lördag morgon men stannade först hos Emilia i Halmstad för lite frukostfika och gos med hennes katter innan vi körde vidare till Mölndal. När vi kom fram så passade vi på att öva lite på vårt nummer och sen äta, sminka och allt som behövdes förberedas. Det blev en fantastiskt rolig kväll med god mat, vin, fina vänner och massa skratt och sen var det även väldigt roligt att uppträda också såklart! 
 
På söndagen sen var det bara att packa ihop allt igen och bege oss hem men eftersom vi som vanligt var rätt sugna på sushi fick det bli ett litet stopp i Halmstad på hemvägen också. Att hitta ett öppet sushi-ställe på en söndag i Halmstad var dock lättare sagt än gjort... vi gick till tre olika ställen innan vi tillslut hittade ett som var öppet men då fick vi ju se lite av Halmstad också. Det blev som sagt en toppenfin helg som verkligen behövdes i all denna stress.