Tillbaka till folkisfamiljen

Efter en fin Paris resa hade jag bara tre dagar kvar av jullovet hemma men så mycket lov blev det inte för jag hoppade in på två jobbpass torsdag och fredag, lite extra på kontot efter jul sitter ju inte helt fel liksom sen var vi ut och åt med familjen på lördagskvällen också, jättemysigt.
 
söndagen bar det av till folkis igen, en nästan 9 timmar lång resa... alltså att ta sig till Hässleholm gick smidigt men sen är ju förbindelserna därifrån till Markis en mardröm men, men efter tre timmar så gick det äntligen ett tåg och jag var hemma strax efter åtta på kvällen. Hur mysigt är det inte då att krångla sig in med all packning genom dörren och mötas av världens finaste vänner 💕 snacka om att komma hem till sin andra familj alltså! Vi satt alla i Alex rum och hade te-mys resten av kvällen och pratade om allt som hänt under lovet. Det var bara en sån lyckokänsla att vara tillbaka igen tillsammans med dessa!
 
Vi drog igång med hårdkörning direkt på måndagen med genomdrag av showen. Första akten före lunch sen kom vår gästkoreograf och kikade på vårt medley vilket var både lite nervöst men blev väldigt givande. Det är ett svårt medley och det är verkligen inte min slags dansstil så det behövs läggas ner väldigt mycket jobb från min sida samtidigt som jag måste lära mig slappna av och inte överanalysera mig själv. Det gäller att jobba mycket med självförtroendet. Lite senare på eftermiddagen körde vi igenom andra akten. Tack och lov var vi alla smarta och la inga rep på måndagskvällen, det gäller ju att hinna landa lite också. Så vi fick tid att åka och storhandla och sen laga mat och hänga uppe i köket tillsammans hela kvällen.
 
I tisdags var det fokus på teater på förmiddagen och vi körde igenom de flesta teaterscenerna med Lenni sen på eftermiddagen var det mer fokus på dans och de egna repen på kvällen var också dans så när vi ändå var på gång så passade jag på att köra ett träningspass också med kondition alltså hoppa hopprep och sjunga samtidigt men också vanlig hederlig gympastyrka och sen ett långt stretchpass på det. Det kändes som om jag hade kunnat köra hur hårt och länge som helst min kropp mår verkligen bäst av träning men eftersom jag vilat hela lovet så gäller det ju att inte köra ut sig andra dagen liksom haha.
 
Igår hade vi teknisk genomgång hela dagen, alltså där vi går igenom hela showen och bestämmer vem som flyttar vad, vem som ger mic till vem, vilken sida en går in eller ut ifrån och allt sånt. Det tar lite tid och det är lite körigt för att planera upp allt men det gick ändå relativt smidigt hela dagen och det känns skönt att allt är löst, nu gäller det bara att komma ihåg allt.
 
Idag låg fokuset istället på sång, bara sång så vi har gått igenom alla låtar med kör. Det har blivit mycket sjunga och det känns i rösten nu men det har gått bra och varit en väldigt rolig dag. Vi fick även ha Jemima idag som egentligen slutade nu till julen men eftersom vår ordinarie lärare är borta denna vecka fick hon komma tillbaka en stund igen vilket är superkul! Nu ska jag strax fixa lite mellanmål sen börjar kvällsrepen som vanligt och det blir en hel del dans ikväll, det gäller att ladda upp med mycket energi.