Lugn och stressig på samma gång

Wow jag trodde jag hade varit med om intensivt innan men det här med showperiod tar verkligen nya nivåer på helt andra sätt, gympatävlingar och trasiga fötter är en sak men att prestera på top på scen hela tiden under flera dagar är en helt annan och då har vi ju inte ens haft premiär än haha.
 
Förra veckan avslutades med ett sista kostym-genomdrag på showen i danssalen båda akterna innan lunch vilket tar på krafterna men det gick faktiskt över förväntan för min del. Efter lunch körde vi på med egna rep och sen på kvällen hade vi lite fest och slutade på bästa sätt med att baka kladdkaka uppe i svalisköket haha.
 
Helgen sen var tack och lov lugn eller ja så lugn den kan vara när det finns så mycket att stressa över som ansökningar och annat som behöver övas på så jag passade därför på att skärma av mig och se väldigt mycket film istället vilket var ett bra tag sen. Jag kollade på Birdbox bland annat som var otroligt spännande men samtidigt lite an en besvikelse eftersom det var så väldigt många lösa trådar och obesvarade frågor. Jag kollade även på fina, fina Remember me som jag inte sett på typ 9 år och hade gråtfest för mig själv då den är så enormt sorglig. Vi kollade även på film tillsammans uppe i svalisköket, vi såg en av mina favoritfilmer nämligen Anastasia! åhh jag har verkligen älskat den filmen enda sen jag gick på dagis och den är fortfarande lika underbar. Söndagen blev tyvärr en ganska ångestfylld dag varför? jo för att jag behövde skicka in mina ansökningar till teaterhögskolan.... wow det låter ju rätt fjompigt haha men har man ångesthjärna så har man tydligen... Men in kom dem iallafall efter mycket prokrastinering..
 
Efter en lugn men samtidigt stressig? helg var äntligen dagen här, dagen då vi flyttar in på Kulturhuset! Vi samlades alla i danssalen på morgonen och började packa bilarna med all kostym, rekvisita och podium sen bar det av efter fikat. Första dagen på kulturhuset gick åt till att packa upp och preppa i ordning på scenen sen körde vi ett genomdrag utan kostym och mic på eftermiddagen mest för att våra ljud och ljus killar från SLP skulle få en chans att se showen och för oss att testa på scenen lite. Det är så exciting att äntligen vara på plats!