Freak Out! vilken premiär!

Bubblor i all ära hörrni, att få bara gå helt 100% in för en grej med massa människor som älskar samma sak och bara köra på, hur underbart är inte det! Jag är ju van med gympabubblan, en av de bästa bubblorna men alltså showbubblan den toppar nästan. Okej nog med flum haha det jag försöker säga är att jag har haft en helt fantastisk showperiod de här senaste veckorna, så mycket kärlek, glädje, energi men också kaos och oväntade situationer.
 
Efter det underbara genrepet hade de flesta nerverna faktiskt lugnat ner sig och det var ändå en rätt lugn klass som gjorde sig redo för premiär förra lördagen. Mamma och Pappa kom ner redan på fredagen och var taggade på premiären och jag var så glad att ha dem här. Timmarna tickade på och vi samlades som vanligt två timmar innan på kulturhuset för uppvärmning, roddning, smink och fix. Helt plötsligt var det inte "långt kvar till premiär" längre, vi gjorde vår sista samling innan vi gick upp på scenen och laddade med massa energi sen var det dags.
 
Wow vilken premiär! en helt klart lugnare publik än på genrepet men ändå så mycket kärlek! Showen i sig gick toppenbra, det var lite små missar här och där men det är sånt som händer. Jag var nöjd iallafall och tack och lov hade min röst lyckats repa sig till nästan 100% igen men jag tog det lugnt på det mesta för att inte slita i onödan. Det var fantastiskt att få stå på scen och äntligen få visa upp våran show för alla föräldrar och vänner som var där och kollade och att få visa hur jäkla grymma vi verkligen är! Mamma och Pappa gillade showen jättemycket och som sagt det var underbart att få ha dem där och få visa hur mycket jag har utvecklats här nere och hur mycket jag älskar det jag gör! Efter showen sen hade vi pizzaparty med hela klassen i dramasalen för att fira en lyckad premiär!
 
På söndagen fick jag äta hotellfrukost med Mamma och Pappa innan de skulle åka hem igen, vilket var väldigt lyxigt sen var det bara att ta sig ner till kulturhuset igen för att börja förbereda för söndagens show. En ännu lugnare publik men en till bra show levererade vi och det känns verkligen fantastiskt att vara igång med allt! På kvällen sen hade vi födelsedagskalas för Gabbe uppe i svalis med glass, partyhattar och hela köret, ett toppenavslut på en riktigt fantastisk premiärhelg!
 
(Bildcredd till Becka för showbilderna, showbilderna är från grenrepet)