emelie - Träna allt, shoppa i en håla och städmani AB + snöleopard nail art

Träna allt, shoppa i en håla och städmani AB + snöleopard nail art

Efter en hektisk heldag i Köpenhamn fick vi en välförtjänt långhelg och det var verkligen välbehövligt. Så mycket vila blev det dock inte. Så i fredags klev jag upp lagom till lunchen haha (vi kom ju ändå hem runt 2 på natten så jag tycker jag förtjänar en sovmorgon) men sen var det fullt upp. Det blev först en timme på gymmet, sen var vi några som ville dansa så vi körde ett två timmars danspass i danssalen med i princip allt vi gått igenom hittills. Uppvärmningarna, diagonaler, piruetter och koreografi även styrke-låtarna körde vi och så höll jag i ett ordentligt stretchpass på slutet. Så när vi tränat klart kroppen ville jag, Maja och Natanael köra ett röstpass också så en kan säga att vi tränade verkligen allt i fredags.
 
Efter att ha ätit mat och hängt i svalisköket en stund på eftermiddagen, gick jag ner till mig och drog igång med städningen. Mitt rum var ett totalt klädkaos från i torsdagsmorse haha men sen behövde jag damma också. Det tog sin lilla tid med fint blev det.
 
Igår hade jag lust att lämna Markaryd för första gången sen jag flyttade hit... och åkte till Hässleholm över dagen för att shoppa lite. Hässleholm är verkligen ingen världsmetropol men de har lite affärer och ett Rusta som jag passade på att promenera till. Jag åkte själv men väl där mötte jag upp Emma, Natalie och Alice för lite lunch vilket var mysigt. Tågen hem går bara en gång i timmen vilket är väldigt opraktiskt om en missar ett av dem... men tillslut tog jag mig hem iallafall och på kvällen så var Maja och Stine hos mig och kollade på Hercules, supermys!
 
Städningen som jag började på i fredagskväll fick en fortsättning idag och jag har hållit på mest hela dagen med att tvätta, dammsuga, torka och skura men nu är allting skinande rent hos oss och jag är så nöjd. Eftersom jag ändå höll på att vara så husmoderlig av mig passade jag på att baka paj också. Nu på kvällen sen har jag suttit med lite uppgifter från mukun och lite annat för att organisera upp veckan som kommer. Imorn väntar ännu en intensiv måndag och jag längtar.
 
Här är förresten naglarna jag målade förra helgen som jag helt glömt lägga ut! Bättre sent än aldrig!