Picknick, regnsång och tårtkalas - förra veckan

Som sagt så mycket som händer och så lite tid att skriva om det men jag ska göra ett försök nu iallafall en kväll som denna då jag inte är i danssalen till kl 23 haha.
 
Så förra veckan var intense men inte alls som denna utan mer vanligt intense skulle en kunna säga på jazzen fortsatte vi att jobba med diagonaler och koreografin, jazz är verkligen kul även fast jag kan bli galet frustrerad när jag inte fattar vissa övningar haha. Baletten är samma där nöta vid stången och nöta diagonaler. Dramalektionen var lite annorlunda då vår ordinarie dramalärare var på semester så fick vi jobba lite själv men även ha en fantastisk gästlärare i fredags då vi fick jobba med hög och låg status på scen vilket är väldigt intressant att när en bygger en karaktär.
 
När det kommer till interpreten så var jag bara lyssnare eftersom jag sjöng förrförra veckan men det var rätt skönt, en mindre sak att stressa över även om det så klart är kul att sjunga också men det blir hög press. Sång i grupp förra torsdagen blev dock ingen fantastisk upplevelse, det var bara jättejobbigt faktiskt... jag sjöng Million Reasons av Lady Gaga och var så missnöjd med hur det gick men hela mitt självförtroende hade vacklat i några dagar så det blev helt enkelt droppen som fick bägaren att rinna över. 
 
Efter skolan blev det mycket öva som vanligt både dans och sång i alla dess former, jag hann även med nåt gympass. Förra tisdagen var det otroligt varmt väder så då passade vi på att ha lite picknick i skogen vilket var såå mysigt! Naturen här omkring är verkligen vacker. Men förra veckans stora händelse var ändå att vi var på publik-rep på Singin' in the rain i Kristianstad. Det var jättebra men vissa saker var jag lite besviken på bl.a. Cosmos Make em laugh nummer som tyvärr föll väldigt platt, ett nummer som en skulle kunna gjort så mycket mer av. Men överlag var det bra och kul att få åka och titta på. Till min förvåning hade jag även en gammal kompis med i ensemblen som jag inte träffat på säkert 4 år så det var kul att få träffa honom igen även om det bara blev en liten stund efteråt.
 
Helgen sen blev relativt lugn jag försökte mest att styra upp planeringen för att hinna med allt, öva lite sång och gå och lägga mig tidigt. Men i lördags hade vi iallafall tårtkalas uppe i Svalisköket, Alexandra fyllde ju år här för nån månad sen vilket vi inte riktigt firade ordentligt så vi tog det i lördags istället. Red velvet cake med frosting, hallon och nyplockade blåbär! så gott och mysigt.