Pensionärs show och frusna drinkar

Den här helgen är efterlängtad, såå galet efterlängtad. Visst jag gillar ett högt tempo och mycket att göra men ibland är det bara skönt med en andningspaus.
 
Gårdagen var verkligen slutspurten på veckan jag hade verkligen inte en lugn stund på hela dagen. Vi började klockan 8 först med en drama lektion som jag inte alls hade rätt inställning för, den kändes verkligen bara jobbig och jag hade inget tålamod. Efter fikat sen gick jag och Alicia och körde ett gympass sen var det lunch och efter lunch började vi intensiv öva till kvällens uppträdande. En timmes övande,  40 min matpaus och en timme till att öva innan det var dags att packa in allt i bilen och åka iväg. När vi satt där i bilden fastsatta under ett pianoställ så släppte verkligen all stress och press från hela veckan och vi satt där allihopa och fulskrattade, det var en sån absurd situation haha. 
 
Tillslut kunde vi packa in allt i lokalen iallafall, rigga upp och göra oss klara. Det var en pensionärsförening vi skulle spela för och jag tror det är svårt att hitta en mer uppskattande publik. Bara det här med att vi hade lagt en lapp med vår set-list på marken för att hålla koll på vilken ordning låtarna kom i och det var säkert 10 st pensionärer som gick förbi och plockade upp den till oss för de trodde att vi tappat den på golvet haha.
 
Själva spelningen sen gick riktigt bra faktiskt och det blev väldigt uppskattat bland pensionärerna, varma applåder och glada skratt. Som sagt det är en väldigt uppskattande publik, men största succén var ändå när Felicia gick in i karaktär och körde ful-visan Kåta Maja, fantastiskt roligt! Vi var ett nöjt men trött gäng som gick och drack drinkar på Perrongen sen på kvällen, glada och nöjda över ett bra framträdande och glada att äntligen få andas ut igen.