Öva, träna, dansa, sjunga, fika

Sovmorgonen vi har på onsdagar var otroligt välkommen efter att ha gått upp strax efter 6 två dagar i rad. Så vi började inte förens efter lunchen med en av våra lite mer annorlunda lektioner nämligen Personlig utveckling. Det kan ju låta lite flummigt men jag tror att det kommer bli en väldigt användbar lektion där vi kommer lära känna varandra väldigt bra och också lära känna sig själv. Efter lunchen hade vi gemensam sånglektion där vi gick igenom en massa röstuppvärmning och sångövningar. 
 
Vi har inte så mycket mer på schemat än så på onsdagar utan det gäller att ta vara på tiden själv så jag och Alice passade på att öva lite sång både inför sång i grupp lektionen och för interpreten. Det är toppen att kunna vara två när en övar, vi har ju alla olika styrkor och svagheter som vi kan hjälpa varandra med och eftersom jag har lite svårt med sångtekniken så fick Alice agera lite sångpedagog och det blev faktiskt bättre. På kvällen sen passade jag, Alexandra, Jasmin och Maja på att köra ett dans/stretchpass, som sagt det gäller att utnyttja tiden.
 
torsdagar kör vi igång direkt på morgonen med jazz men innan det var vi faktiskt uppe nästan hela klassen och körde röst/sånguppvärmning, det blir tidiga mornar här haha men det går. På jazzen filmade vi uppvärmningsdanserna och hann börja lite lätt med diagonaler. Sen började det bli nervöst för nästa lektion var Sång i grupp och vi skulle ha vårat första uppsjung för varandra. Men alltså wow vilken fantastisk fin och känsloladdad lektion, alla är så talangfulla! Det blev även lite tårar där på slutet. Vi lottade ordningen och jag fick köra allra sist, jag hade valt att sjunga Valerie av Amy Winehouse och jag var pissnervös men det gick bra, jag andades helt tokigt och allt sånt men det kändes bra att sjunga och mötas av så mycket värme och kärlek.
 
Vi hade hål efter, vi som redan hade haft vår sånglektion så då passade det ju utmärkt med en fika på kondis! Att Alexandra fyllde år i torsdags också gjorde det hela ännu bättre också, supermysigt! Som sista lektion sen hade vi kör. På eftermiddagen tog jag äntligen tag i min tvätt vilket var en rätt spännande utmaning eftersom våra tvättmaskiner ser ut att vara ifrån tidigt 70-tal... haha men det gick bra. Sen på kvällen hade jag bokat danssalen för att köra lite hopplängor, dans och stretch.