Interpret och folkisfest

Nervositeten gick och ta på igår även fast vi sjungit för varandra på sång i grupp i torsdags så kändes det mer på riktigt nu när vi skulle sjunga på interpreten. Min grupp hade dock drama först vilket kändes skönt då hann en vakna ordentligt innan. Vi jobbade med att gestalta olika känslor och att bygga en historia utifrån bildkort vilket var kul.
 
Fikat var svårätet men det var lika bra att försöka trycka i sig den där mackan innan för energi är att föredra. Så drog interpretationslektionen igång och det blev en hel del känslor igen. Alla imponerade än en gång och det var mycket kärlek och värme i luften. Jag sjöng en av mina favoritlåtar, Falling Slowly från filmen Once och det gick bra, det var sjukt nervöst men det var sådär så jag verkligen skärpte till mig och jag har nog aldrig varit så säker på texten fast jag var så rädd att jag skulle tappa den innan. Andning och sångteknik behöver förbättras mycket men för att vara en första interpret-lektion är jag nöjd. Vips så var skolveckan över och vi kunde andas ut haha men eftersom vi har projektredovisning till nästa fredag så jobbade vi även några timmar efter lunch med att repa sång och testa idéer.
 
På kvällen sen var det dags för vår första fest tillsammans här i Markaryd och vi slog på stort med glittertema. Drickspel i Svalis-köket och sen dans in på småtimmarna i dramasalen. Så galet kul och så fantastiskt när hela spellistan bara är bra musik haha sån musik som jag lyssnar på! Finns det nåt bättre än att vara ett helt gäng som bli lika exalterade över musikallåtar som en själv! det är mitt sorts dansparty alltså haha jag kan även tillägga att jag har typ 5 blåmärken per knä efter att ha gjort masken så mycket igår haha... det gäller ju att visa sina dance-skills.
 
Idag har därför rätt förståeligt varit ganska lugn haha, vi satt några i köket i förmiddags och åt frukost och nu på kvällen var vi några som kikade på Les Miserables 25 års jubileumskonsert men annars har jag mest tagit det lugnt på rummet vilket kan behövas. Imorn bär det av till Växjö för att se Rent det kommer bli kul!