Drömmig torsdag på Wallmans

Vilken drömmig dag och kväll vi hade i torsdags, det är nästan så att en får nypa sig i armen att det här faktiskt är nåt helt normalt som händer i mitt liv just nu. Hur som helst så började dagen i ett stort kläd och fix kaos, det är dock guld att ha en roomie och andra som bor nära att fråga om klädråd för vad har en egentligen på sig när en ska på Wallmans. Jag bestämde mig till slut iallafall och efter en snabb förmiddagsfika satt vi oss på bussen på väg mot Köpenhamn.
 
Väl framme hade vi några timmar fritid så vi passade på att promenera lite i centrala Köpenhamn, shoppa lite och ta en fika innan det var dags att gå in på Wallmans. Eftersom mina lärare känner han som är konstnärlig ledare för Wallmans fick vi komma in tidigare och få en guidad tur backstage och fick chansen att ställa frågor om allt från Wallmans och showen, till hur det är att jobba i showbiz. Väldigt intressant och inspirerande. Efter var det äntligen dags för show men först en massa bilder utanför haha.
 
Men vilken show alltså! vilka talanger! och de verkar ha så otroligt kul på scen. Jag gillade speciellt när de gjorde en nytolkning av West Side Story i ett av numrena. Supergod mat fick vi också även fast jag glömde bort att äta den hela tiden eftersom jag var för koncentrerad på vad som hände på scenen haha. Det var verkligen en toppenkväll med så mycket glädje och vi var ett trött gäng som klev på bussen tillbaka till Markaryd sen men det var det värt.