Tv-shop och street-panik

Varför går jag inte bara och lägger mig i tid? är verkligen frågan som går runt, runt i mitt huvud är jag går till frukosten på morgonen haha.
 
Jag var otroligt trött första lektionen och inte alls taggad på drama i helklass men som tur var fick vi en riktigt rolig uppgift. Allt började med att vi två och två fick ett påhittat ord som vi skulle komma på vad det var för något alltså en uppfinning, sen skulle vi byta par, lyssna på varandras uppfinningar och sen slå ihop de uppfinningarna till en ny uppfinning. Sen skulle vi i paret gå ihop med ett annat par och slå ihop vår uppfinning med deras. Så nu satt varje grupp med en varsin uppfinning som vi nu skulle göra en reklam till på klassiskt tv-shop vis. Överdrivet och fantastiskt! Vi hade en revolutionerande kräm som tog bort skönhetsfel och skyddade mot sjukdomar haha Gyropro-slim! "Det är bra" "ger dig en kärleksfull blick"
 
Balett var näst på schemat men det var inte förens efter lunchen det började hända grejer för jazzen var ingen vanlig jazz idag utan vi hade en gästlärare och fick testa på streetjazz. Han som var lärare var superhärlig och hade en jäkla energi han var från Storbritannien så en fick ju damma av engelskan i samma veva också.
Det var kul men otroligt svårt, för är det nåt jag inte är så är det street, herregud gymnasten i mig skiner igenom i allt och jag kände mig mest fjantig särskilt när vi skulle freestyla.... fy fan... ångest, ångest, ångest.... jag får en klump i halsen bara att tänka på det nu, jag har verkligen inget självförtroende när det kommer till sånt usch... stressnivå 120% På slutet fick vi lära oss en koreografi istället vilket kändes mycket bättre, det var nog det roligaste.
 
 
Efter fick jag springa i regnet till min sånglektion, lite stressigt men jag hann och det var en riktigt bra lektion där jag fick jobba mycket med huvudklang och änglaröst vilket är nåt av det jag tycker är svårast men det gick faktiskt helt okej idag och musikallåten jag har valt till nästa interpret känns bra den också.
 
Eftermiddagen och kvällen har sen gått till att laga mat, prata en stund med Hanna i telefon och sen öva rocklåt och scenframträdande med Alex i sångsalen innan jag tillslut landade här. Idag ska jag på riktigt gå och lägga mig i tid sen har vi sovmorgon imorn också och det låter redan fantastiskt.